Μην ΠΛΗΡΩΣΕΤΕ (Τοποθέτηση από την Θύρα 9)

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ από την ΘΥΡΑ 9 σχετικά με απαίτηση του ΓΣΠ να πληρώσει η Ομόνοια σπασμένες καρέκλες της νότιας κερκίδας όταν φιλοξενήθηκαν εκεί οι οπαδοί των πρασίνων σε ευρωπαικό ματς... Καλούν τον σύλλογο να μην πληρώσει το πρόστιμο.

Η τοποθέτηση της "9"

Πληροφορηθήκαμε ότι για το πρώτο ευρωπαϊκό μας παιχνίδι, όταν η ΘΥΡΑ 9 κάθισε στη νότια κερκίδα, το Γ.Σ.Π ζητά από το σωματείο μας να πληρώσει 120 σπασμένες καρέκλες. Εμείς ξεκαθαρίζουμε και ας πάει το μήνυμα σε κάθε αποδέκτη ΟΥΤΕ ΚΑΙ ΜΙΑ καρέκλα δεν έσπασε την συγκεκριμένη ημέρα αυτό μπορεί να αποδεικτή από τις κάμερες του σταδίου. Αν νομίζει ο Φοίβος Κωνσταντινίδης ότι θα πληρώσει η ΟΜΟΝΟΙΑ τα σπασμένα των οπαδών της ομάδας του είναι γελασμένος.
Εμείς καλούμε την ΟΜΟΝΟΙΑ σε καμιά περίπτωση να μην δεκτή να πληρώσει το πρόστιμο και να καταγγείλει τον Φοίβο Κωνσταντινίδη ..... μπορεί να χαρακτηριστεί η προσπάθεια του να αλλάξει τις καρέκλες της κερκίδας των αγαπημένων του παιδιών με λεφτά από το σωματείο μας.
Υ.Γ – Μέσα στην επόμενη εβδομάδα θα επικοινωνήσουμε μαζί σας για να σας ανακοινώσουμε μέρα και ώρα για την ανοικτή μας συγκέντρωση. Θέμα της συγκέντρωσης θα είναι το μέλλον της ομάδας μας μετά τον αποκλεισμό και η σχέση ΘΥΡΑΣ 9 και Δ.Σ. Σε αυτή την ανοικτή συγκέντρωση θα σας περιμένουμε όλους.