ΠΑΡΕΜΒΑΣΗ Ανδρέα

Στο ραδιόφωνο του ΑΝΤ1 και την αθλητική εκπομπή των συναδέλφων Μάριου Αβραμίδη και Λουκά Λουκά παρενέβη ο εκπρόσωπος Τύπου της Ομόνοιας Ανδρέας Δημητρίου, αναφορικά με κάποια σχόλια ακροατών.

Μεταξύ άλλων ανέφερε ότι:

Η Ομόνοια είναι η μοναδική ομάδα που δεν βασίστηκε στην περσινή της ομάδα, αλλά έπαιξε με αρκετούς νέους ποδοσφαιριστές 

Δεν είχαμε την ευκαιρία να δούμε τα λάθη μας και να τα διορθώσουμε μέσα από τα φιλικά παιχνίδια. Στα φιλικά προετοιμασίας αγωνίστηκαν αρκετοί παίκτες από την u21.

Ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο με την Μπέιταρ, έπαιζαν αρκετοί ποδοσφαιριστές που αγωνίζονταν για πρώτη φορά μαζί. 

Όλοι θα κριθούν σε βάθος χρόνου και όταν η κριτική που θα τους ασκηθεί θα είναι δίκαιη. 

Οι παίκτες που θεωρούνται της διαφοράς στην Κύπρο, συνήθως υπογράφουν μετά τα μέσα Ιουλίου. Σε σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να τους αποκτήσεις νωρίτερα, για παράδειγμα όταν προέρχονται από αγωνιστική απραξία ή όταν τους δελεάσεις με ψηλό συμβόλαιο. 

Θέλουμε την κριτική, διότι αυτή διατηρεί όλους σε εγρήγορση. Το ζητούμενο είναι αυτή να στηρίζεται σε δεδομένα, που θα την καθιστούν δίκαιη κριτική. 

Κανείς δεν μπορεί να σου υπογράψει συμβόλαιο πως θα πετύχεις. Εμείς είμαστε αισιόδοξοι πως θα πετύχουμε. Όμως, η κριτική θα γίνει στο σωστό χρονικό σημείο και στη βάση δεδομένων.

Σε ερώρηση για τον Μαργκάσα: "Μόνο απ' τα μέσα ενημέρωσης είδαμε για Μαργκάσα. Και ο ίδιος ποδοσφαιριστής αυτό λέει. Φέτος ανανέωσε και έχει γίνει αρχηγός της Ομόνοιας".