Φιλικά για να μείνει σε φόρμα

Ο ευρωπαϊκός αποκλεισμός της Ομόνοιας της αφήνει ένα μεγάλο κενο στο πρόγραμμα μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος αφού οι υποχρεώσεις της την ανάγκασαν να ξεκινήσει την προετοιμασία της από νωρίς.

Το πρωτάθλημα ξεκινά στις 20 Αύγούστου και το διάστημα που υπολείπεται από το τελευταίο παιχνίδι είναι πολύ μεγάλο. Οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να μείνουν σε ετοιμότητα γι αυτό η ομάδα διευθέτησε μερικά φιλικά παιχνίδια αρχής γενομένης από σήμερα.

Στις 18:00 είναι προγραμματισμένο το φιλικό παιχνίδι με την ΑΕΖ στο «Ηλίας Πούλλος» που ως γνωστό είναι κεκλεισμένων των θυρών για λόγους ασφαλείας. Υπάρχει ενδιαφέρον για το ποιοι ποδοσφαιριστές θα χρησιμοποιηθούν ως βασικοί. Εκτός πλάνων του Τζον Κάρβερ βρίσκονται οι τραυματίες Μπατιμπαγκά και Γιωργαλλίδης.

Μέχρι την έναρξη του πρωταθλήματος η Ομόνοια θα προσπαθήσει να διευθετήσει ακόμη 3-4 φιλικά παιχνίδια. Προς το παρόν η διοίκηση της ομάδας βρίσκεται σε συζητήσεις με Αναγέννηση Δερύνειας, Νέα Σαλαμίνα και μερικές άλλες ομάδες ενώ γίνονται προσπάθειες για να προγραμματιστεί και φιλικό με ελληνική ομάδα.

Τιμητική στον Ασίς

Οι ιθύνοντες της Ομόνοιας βρίσκονται σε επικοινωνία και με τον Πορτογάλο άσο, Νούνο Ασίς, για να διευθετηθεί και η τιμητική του. Οι μέχρι στιγμής συζητήσεις βρίσκονται στο στάδιο για το πότε μπορεί να γίνει αυτός ο αγώνας. Υπάρχουν δύο ενδεχόμενα, ή τον Αύγουστο ή αρχές Σεπτεμβρίου που θα είναι και η διακοπή λόγω εθνικών ομάδων.