Πάντα τα άκουγε αλλά πάντα... βασικός

Αν ψάξει κανείς για τον πιο αμφιλεγόμενο παίκτη στην Ελλάδα τα τελευταία χρόνια, εκείνον που πολύ συχνά ήταν στο στόχαστρο των φιλάθλων τόσο της ομάδας του, όσο και της Εθνικής, ο Λουκάς Βύντρα θα είναι στην κορυφή της λίστας.

Ο 35χρονος πλέον αμυντικός και τι δεν άκουσε όλα αυτά τα χρόνια. Εξάλλου στην Ελλάδα είναι για πολλούς... χόμπι το σκαρτάρισμα παικτών και ο Βύντρα από τα αγαπημένα τους αντικείμενα συζήτησης.

Δεν μπορεί όμως ένας παίκτης που για σχεδόν μια δεκαετία ήταν στις βασικές επιλογές της Εθνικής Ελλάδας να είναι τόσο λίγος. Όπου πήγε ο Βύντρα ήταν βασικός... Γεμάτες χρονιές στον Παναθηναϊκό με όσους προπονητές και αν πέρασαν απ' εκεί, αλλά και στην Πριμέρα με τη φανέλα της Λεβάντε για δυόμιση χρόνια (80 συμμετοχές). Το ίδιο και πέρσι στην Χάποελ Τελ Αβίβ (27 συμμετοχές) στο Ισραήλ.

Προφανώς από πλευράς ποιότητας και εμπειριών, πρόκειται για μια πολύ καλή μεταγραφή για την Ομόνοια. Το θέμα είναι πόσα θα του επιτρέψει η ηλικία του να κάνει σε βάθος χρόνου και αυτό θα το μάθουμε στο γήπεδο.