Το σερί και η συνέπεια

Μπορεί η Ομόνοια να παίζει χωρίς το κοινό της το ερχόμενο Σάββατο κόντρα στον Άρη, όμως μοναδικό ζητούμενο είναι η νίκη.

Για να μπορέσει η Ομόνοια να πετύχει την νίκη και ουσιαστικά να ξεκινήσει το πολυπόθητο «σερί» συγκομιδής τριών βαθμών θα πρέπει να είναι σταθερά βελτιωμένη μειώνοντας περισσότερο τα κενά διαστήματα στο παιχνίδι της.

Ο Τζον Κάρβερ είδε την ομάδα του να υπερέχει στο  «DIMCO- Αμμόχωστος» όμως αυτό και μόνο δεν ήταν αρκετό ώστε να έρθουν οι τρεις βαθμοί με την Νέα Σαλαμίνα. Έτσι με τον Άρη το ζητούμενο άμεσα είναι οι βαθμοί, παράλληλα όμως είναι και η σταθερά βελτιωμένη εικόνα  που θα μπορέσει να προσδώσει  περισσότερη αισιοδοξία στις τάξεις των φίλων της. 

Οι πράσινοι θα πρέπει να πατήσουν στην καλή εικόνα  που είχαν στη Λάρνακα και γι’ αυτό ο Άγγλος τεχνικός ενδέχεται να παρατάξει εκ νέου την Ομόνοια με το ίδιο σχήμα αλλά λογικά και τα ίδια πρόσωπα… όπως και κόντρα στους ερυθρόλευκους.  Το θέμα είναι να υπάρχει και η δεδομένη συνέπεια απ’ όλους ώστε να επιστρέψει το τριφύλλι στα νικηφόρα αποτελέσματα.