Ανασυγκρότηση...

Η καλή παρουσία της Ομόνοιας στα πρώτα λεπτά του ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ αλλά και συνολικά η εικόνα της ομάδας στο Τσίρειο την περασμένη αγωνιστική δεν έδωσαν βαθμούς...

Η ομάδα ηττήθηκε για δεύτερο σερί παιχνίδι με το βαρύ 4-1 από τον "αιώνιο αντίπαλο". Από τους πράσινους απορρέει έντονη μουρμούρα αναφορικά με τις αποφάσεις του διαιτητή της αναμέτρησης οι οποίες όπως υποστηρίζεται, στοίχησαν.

Συγκεκριμένα, αναφορά γίνεται στην κόκκινη του Καρλίτος, το πέναλτι στον Κωνσταντινίδη, το οφσάιντ στο τρίτο γκολ του ΑΠΟΕΛ και σε χτύπημα στον Παναγή πριν το δεύτερο τέρμα του Πιέρου.

Η ουσία είναι ότι η Ομόνοια μένει στο πλην έξι από τους γαλαζοκίτρινους ενώ αν νικήσει και Απόλλωνας σήμερα Κυριακή θα ολοκληρώσουν τον πρώτο γύρο στην 5η θέση του βαθμολογικού πίνακα. 

Στην Ομόνοια ψάχνουν την ηρεμία μετά το κακό αποτέλεσμα και θέλουν να ανασυγκροτηθούν ενόψει της έναρξης του δευτέρου γύρου.

Η συγκομιδή των τριών βαθμών στα τρία τελευταία ντέρμπι δεν αφήνει κανέναν ικανοποιημένο παρόλα αυτά υπάρχει πολύς δρόμος μέχρι το τέλος.

Υπάρχει εμπιστοσύνη στο ρόστερ και τον προπονητή και πλέον αυτό που απομένει είναι η δουλειά και η συγκέντρωση στην συνέχεια του πρωταθλήματος.

Η Ομόνοια έχει την ευκαιρία να ανακάμψει κάνοντας τρεις συνεχόμενες νίκες μέχρι το τέλος του 2016 αφού έχει να αντιμετωπίσει τρεις θεωρητικά υποδεέστερους αντιπάλους, τον Ερμή, την Αναγέννηση και την Δόξα.