Αντρέας για Κάρβερ: "Αυτός είναι ο προπονητής..."

Στον Άστρα 92.8 μίλησε το μεσημέρι της Πέμπτης ο εκπρόσωπος τύπου της Ομόνοιας, Αντρέας Δημητρίου. Ο Αντρέας αναφέρθηκε στην πρόκριση στο κύπελλο αλλά και την μουρμούρα του κόσμου προς το πρόσωπο του Τζον Κάρβερ. 

Για την πρόκριση και την μουρμούρα του κόσμου:

"Όλοι αντιλαμβάνονται πως σκέφτεται ο κόσμος. Η ομάδα ήθελε την πρόκριση, δεν την ενδιέφερε πως θα ερχόταν αυτή. Και οι δύο ομάδες ήταν επηρεασμένες από τον κακό αγωνιστικό χώρο και τα συνεχόμενα παιχνίδια. Δεν υπάρχουν δικαιολογίες, υπάρχουν δεδομένα το γήπεδο ήταν κακό. Δεν λέμε ότι αυτό δικαιολογεί το ότι η ομάδα δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα απόδοσης. Η ομάδα έδειξε ξανά την αντίδραση που δείχνει στα παιχνίδια. Αναγνωρίζουμε ότι η απόδοση της ομάδας δεν έφτασε σε ψηλά επίπεδα. Ξέρουμε τις απαιτήσεις του κόσμου. Προβληματίζει το γεγονός ότι ο αντίπαλος για ακόμα ένα παιχνίδι πετυχαίνει εύκολο γκολ. Συνεχίζουμε να βλέπουμε ατομικά λάθη τα οποία στοιχίζουν. Είναι και θέμα ποδοσφαιριστή να περιορίσει τα ατομικά λάθη. Θα πρέπει να βρεθεί λύση για να προχωρήσουμε στην υλοποίηση των στόχων μας".

Για την κριτική που ασκείται στον προπονητή της ομάδας:

"Αυτά είναι μέρος του ποδοσφαίρου ειδικά σε μεγάλες ομάδες. Αν είναι σωστές ή λανθασμένες οι επιλογές του προπονητή δεν είναι κάτι που μπορώ να σχολιάσω. Όσον αφορά το σχήμα που επιλέγει ο προπονητής, είναι κάτι που συζητά ο κόσμος. Είναι ένα σχήμα που δεν εφαρμόζεται συχνά. Ο προπονητής είναι αυτός που κάνει τις επιλογές. Ακόμα και αν διαφωνεί κάποιος, δεν γίνονται αυτά τα πράγματα, είναι ο προπονητής, αυτή είναι η δουλειά του. Αυτό κρίνεται από τα αποτελέσματα, τις εμφανίσεις της ομάδας. Ο προπονητής και οι συνεργάτες του καταλήγουν στο σχήμα ανάλογα με τον αντίπαλο. Δεν θέλουμε να πούμε δημόσια αν είναι σωστές οι επιλογές του ή όχι. Δεν είναι αυτή η δουλειά μας". 

Για τους παίκτες που επιλέγονται:

"Ο Κωνσταντινίδης υπέστη θλάση και θα περάσει από ιατρικές εξετάσεις. Αυτός ο παίκτες είχε ξεκουραστεί με την Καρμιώτισσα, οι συνθήκες όμως του αγώνα ανάγκασαν τον παίκτη να ξαναπαίξει και να τραυματιστεί. Ο Κρέσιτς ένιωσε ένα σφίξιμο, έπαιξε τρία ματς σε δέκα μέρες, προερχόταν από μεγάλη αγωνιστική απραξία και τραυματισμό. Με τον Απόλλωνα ήταν ρίσκο να παίξει. Έρχεται όμως τώρα, παίζει και τραυματίζεται. Θέλουμε να πούμε ότι η τεχνική ηγεσία έρχεται να επιλέξει παίκτες προκειμένου να αποφευχθούν τραυματισμοί" 

Για το ματς με την Ανόρθωση:

"Είμαστε υποχρεωμένοι να πάμε και να κερδίσουμε το παιχνίδι. Σεβόμαστε την Ανόρθωση. Διεκδικεί την νίκη σε κάθε ματς. Στόχος μας είναι να κερδίσουμε. Πάμε ξεκάθαρα ανεξάρτητα με τις επιλογές μας, για να κερδίσουμε" 

Για τον κόσμο:

"Τον ευχαριστούμε. Όλοι θέλουν το καλό της ομάδας. Τους θέλουμε δίπλα μας"