Κουκλάρα, τριφυλλάρα και ξέρει από οφσάιντ

Ο απόλυτος συνδυασμός! Είναι κουκλάρα, τριφυλλάρα, παρακολουθεί ποδόσφαιρο, προκαλεί πανικό στις κερκίδες και ξέρει τι είναι οφσάιντ. Ποιος δεν θα την ήθελε για κοπέλα; Η Δέσπω Νικολαϊδου μιλάει στο SDNA για τη μεγάλη της αγάπη, την Ομόνοια και προβλέπει για το ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Κοντεύει τα πρώτα άντα αλλά δεν της φαίνεται. Είναι φανατική φίλη του ποδοσφαίρου, δεν αποχωρίζεται το τριφύλλι από το στήθος της και προκαλεί πανικό όποτε βρίσκεται στην κερκίδα για να παρακολουθήσει την Ομόνοια.

Η Δέσπω Νικολαϊδου είναι, ίσως, η ομορφότερη παρουσία στα κυπριακά γήπεδα και μιλάει στο SDNA για το... οφσάιντ, τα σχόλια που ακούει και το ΑΕΚ - Ολυμπιακός.

Με τι ασχολείσαι στη προσωπική σου ζωή;

Στην προσωπική μου ζωή ασχολούμαι με την αισθητική γυναικών για διάφορες θεραπείες σώματος και επιπλέον ασχολούμαι με τις δημόσιες σχέσεις σε διάφορους τομείς. Εργάζομαι σε δύο νυχτερινά μαγαζιά. Στο StateNightClub, το οποίο είναι από τα μεγαλύτερα της Κύπρου και στην είσοδο του TeezClub που είναι rnb venue! 

Πως και ασχολείσαι με το ποδόσφαιρο; Οι περισσότερες γυναίκες δεν ξέρουν καν τι είναι το οφσάιντ.

Ποδόσφαιρο παρακολουθώ αρκετά χρόνια και μου αρέσει. Ασχολούμαι γενικά με αρκετά αθλήματα διότι μου αρέσει να αθλούμαι και εγών. Ήμουν βασική παίκτρια σε ομάδα βόλεϊ για 7 χρόνια, αλλά αδυναμία έχω στο ποδόσφαιρο.
Μου αρέσει πολύ να παρακολουθώ και δεν εννοώ μόνο το κυπριακό πρωτάθλημα. 

Πως σου μπήκε το «μικρόβιο» της μπάλας;

Ο παππούς μου έπαιζε στην πρώτη ομάδα της Ομόνοιας και είχε κερδίσει και το χρυσό παπούτσι. Για αυτό και εγώ είμαι γνήσια Ομονοιάτισσα. 

Αλήθεια, καταλαβαίνεις πότε κάποιος ποδοσφαιριστής είναι οφσάιντ;

Η αλήθεια είναι πως οι περισσότερες γυναίκες δεν γνωρίζουν τι είναι το οφσάιντ. Εγώ γνωρίζω, απλά δεν καταλαβαίνω κάθε φορά πότε γίνεται οφσάιντ. Γνωρίζω πω το οφσάιντ είναι όταν βγει πάσα προς τον παίκτη και δεν είναι καλυμμένος από δύο αμυνόμενους ποδοσφαιριστές της αντίπαλης ομάδας!

Χάνεις ματς της αγαπημένης σου ομάδας;

Σπάνια χάνω ματς της Ομόνοιας. Φέτος, είναι η αλήθεια πως μέχρι τώρα δεν πήγα σε δύο εκτός έδρας ματς μόνο.   Εχω γνωρίσει απίστευτους ανθρώπους από την ομάδα και έχω κερδίσει πάρα πολύ καλές και σημαντικές φιλίες για μένα.

Ποιος είναι ο αγαπημένος σου παίκτης;

Αγαπημένος μου παίκτης από το εξωτερικό είναι ο Πολ Πογκμπά και ο Λιονέλ Μέσι. Στην Κύπρο είναι πολύ καλός μου φίλος ο Κλέιτον.

Εχεις κάποια προτίμηση σε ελληνική ομάδα;

Στην Ελλάδα έχω περισσότερη συμπάθεια στον Παναθηναϊκό, διότι έχει το τριφύλλι ως σήμα. Οπως δηλαδή και η Ομόνοια. Συμπαθώ και την ΑΕΚ.

Τι κάνεις στον ελεύθερο χρόνο σου;

Στον ελεύθερο χρόνο μου ασχολούμαι με την γυμναστική. Κάνω δύο προπονήσεις καθημερινώς, ενώ πηγαίνω και για καφέ με τους φίλους μου.

Μια τόσο ωραία κοπέλα όπως εσύ, πως σε υποδέχεται ο κόσμος στην κερκίδα;

Η κάθε κοπέλα έχει τη δική της ξεχωριστή ομορφιά. Είναι όλοι πολύ καλοί μαζί μου στην κερκίδα, αλλά δεν νομίζω να με αντιμετωπίζουν διαφορετικά από τις υπόλοιπες κοπέλες που βρίσκονται στο γήπεδο. Όλες είναι όμορφες.

Τι σχόλια ακούς στο γήπεδο;

Δεν ακούω κάποια συγκεκριμένα σχόλια για μένα. Αλλά συνήθως μετά το παιχνίδι είναι η αλήθεια πως λαμβάνω αρκετά μηνύματα στο facebook και το instagram μου.

Το όνειρο σου για την Ομόνοια ποιο είναι;

Είναι ένα εισιτήριο για το Τσάμπιονς Λιγκ. Αυτό θα συνεισφέρει στο σωματείο πολύ καλά λεφτά που είναι πολύ χρήσιμα για την Ομόνοια αυτό το διάστημα. Φυσικά και θέλω και την κατάκτηση ενός τίτλου.

Σήμερα, στην Ελλάδα διεξάγεται το ΑΕΚ - Ολυμπιακός. Τι προβλέπεις;

Χμμμ, νομίζω θα λήξει ισόπαλο το παιχνίδι.