ΕΠΙΘΕΣΗ ΘΥΡΑΣ 9: "Θα τιμήσετε την φανέλα ή να πάτε στον αγύριστο"

Καυστική ανακοίνωση από την Θύρα 9 το πρωί της Τρίτης. Κάνει λόγο για τουρίστες και για παίκτες που σέρνονται μέσα στο γήπεδο...

Αδέλφια της ΘΥΡΑ 9 περήφανε πράσινε λαέ,

Για την προχτεσινή ντροπιαστική ήττα δεν έχουμε να πούμε πολλά. Μόνο ότι η υπομονή μας έχει εξαντληθεί και δεν θα υπάρξει πλέον καμιά ανοχή και καμία πίστωση χρόνου σε κανένα. Αυτοί που σέρνονται μέσα στο γήπεδο και έγιναν έρμαιο στις ορέξεις των αντιπάλων, αυτοί που προσλαμβάνουν τουρίστες και αυτοί που 'κουμαντάρουν' το υπερωκεάνιο που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ να το βάλουν καλά στο μυαλό τους ότι δεν έχουν άλλη ευκαιρία αν συνεχίσουν έτσι.

Δεν θα επιτρέψουμε σε κανένα να ασελγεί πάνω στην ΟΜΟΝΟΙΑ. Οι κακές συγκυρίες μας φέρνουν αύριο στο κρισιμότερο παιχνίδι της χρονιάς, γι αυτό δεν είναι η ώρα τώρα να αναλύσουμε τι φταίει και τι μπορεί να αλλάξει, αλλά να επικεντρωθούμε στον αυριανό αγώνα, για τον οποίο είμαστε ξεκάθαροι. Δεν θα δεχθούμε κανένα άλλο αποτέλεσμα πέραν από την νίκη και την πρόκριση. Ή θα σεβαστείτε τον λαό και την ιστορία της μεγαλύτερης ομάδας της Κύπρου, ή θα νιώσετε την οργή του κόσμου που είναι σαν ηφαίστειο έτοιμο να εκραγεί. Ή θα τιμήσετε την φανέλα που φοράτε, είτε θα την παραδώσετε σε μας και να πάτε στον αγύριστο. Εμείς πιστοί στα ιδανικά μας θα κάνουμε το καθήκον μας. Θα είμαστε εκεί πιο τρελαμένοι και πορωμένοι από ποτέ γι αυτή την μεγάλη ιδέα που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ. Τα καραβάνια για το τσίρειο θα αναχωρήσουν ΑΥΣΤΗΡΑ στις 15:00 ακριβώς από τον κεντρικό. Για μια ακόμα φορά κρατάμε την σημαία ψηλά και την φλόγα αναμμένη. Κατεβαίνουμε σαν χείμαρρος ορμητικός, στήνουμε τρελό χορό και κάνουμε τους πάντες να παραμιλούν.

ΟΣΟΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΣΕΒΟΝΤΑΙ ΘΑ ΜΑΣ ΦΟΒΟΥΝΤΑΙ
ΟΛΟΙ ΜΑΥΡΑ

ΥΓ1 - Όλοι στην μεγάλη και σημαντική εκδήλωση σήμερα στις 19:00 στον κεντρικό.
ΥΓ2 - Συνεχίζονται και απόψε οι εγγραφές για τα λεωφορεία. Υπενθυμίζουμε για την ενιαία τιμή των 20 ευρώ (εισιτήριο αγώνα, μεταφορά, τερκαστά).
ΥΓ3 – Έξω από το τσίρειο θα πωλούνται λαχνοί για τον αδελφό μας που κάηκε το σπίτι του ολοσχερώς.