Η πρώτη... δουλειά του Άκη

Εποχή... Άκη Ιωακείμ στην Ομόνοια λοιπόν. Ο Κύπριος κόουτς καλείται μετά την απομάκρυνση του Τζον Κάρβερ να επαναφέρει την Ομόνοια στις ράγες των θετικών αποτελεσμάτων μετά από μια δύσκολη βδομάδα.

Η ήττα με τραγική εμφάνιση από την ΑΕΚ και ο αποκλεισμός με τα όσα ακολούθησαν από τον Απόλλωνα, είναι τα δεδομένα στο τριφύλλι το οποίο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του ενόψει του δύσκολου αγώνα δίχως αύριο με την ΑΕΛ (διαβάστε εδώ την αποστολή).

Ο Ιωακείμ πριν τα άλλα προπονητικά, συστήματα, τρόπους ανάπτυξης, σωστή αμυντική λειτουργία κτλ, πρέπει να αναπτερώσει το ηθικό των ποδοσφαιριστών του. Η ψυχολογία των "πρασίνων" δεν είναι η ιδανικότερη, πράγμα εντελώς νορμάλ.

Η Ομόνοια όμως πρέπει να προχωρήσει με τα υφιστάμενα δεδομένα. Ακολουθούν δύο ντέρμπι με ΑΕΛ και ΑΠΟΕΛ πριν την έναρξη των... άλλων ντέρμπι για τα Πλέι Οφ. Είναι ηλίου φαεινότερο ότι οι "πράσινοι" θέλουν επειγόντως μια νίκη σε ντέρμπι και το παιχνίδι με την ΑΕΛ φαντάζει ως ιδανική ευκαιρία προκειμένου να αντιστραφεί το κλίμα των σκυθρωπών προσώπων ενόψει της πάρα πολύ δύσκολης συνέχειας.