"Έχουμε το πλεονέκτημα έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε"

Στην επίσημη σελίδας της Ομόνοιας μίλησε ο πετοσφαιριστής, Μαρίνος Παπαχριστοδούλου ενόψει του αγώνα με τον Παφιακό... 

Ο Μαρίνος Παπαχριστοδούλου υπογράμμισε πως η ομάδα μας θα πρέπει να εκμεταλλευτεί το πλεονέκτημα έδρας. Ο διεθνής πετοσφαιριστής σημείωσε πως από την ΟΜΟΝΟΙΑ θα εξαρτηθεί η τύχη του αγώνα και κάλεσε τον κόσμο σε δυναμική και μαζική παρουσία, στο πλαίσιο της αθλητοπρέπειας. 

Στην αρχική του τοποθέτηση, ο Μαρίνος Παπαχριστοδούλου έδωσε την δική του εκτίμηση αναφορικά με το παιχνίδι: «Αναμένουμε ότι το αποψινό παιχνίδι θα είναι πιο δύσκολο από τα προηγούμενα. Υπάρχει περισσότερη πίεση στην ομάδα, καθώς στην έδρα μας οφείλουμε να κερδίσουμε και να κάνουμε το αποφασιστικό βήμα για κατάκτηση του πρωταθλήματος. Έχουμε το πλεονέκτημα της έδρας και πρέπει να το εκμεταλλευτούμε». 

Ακολούθως, ο διεθνής λίμπερο εξέφρασε την αισιοδοξία του για επιτυχή κατάληξη της αποψινής προσπάθειας: «Δεν θα είναι εύκολο το παιχνίδι. Περιμένω πως θα κριθεί ξανά στις λεπτομέρειες, όπως και τα προηγούμενα που έχουμε δώσει φέτος με τον Παφιακό. Το τελικό αποτέλεσμα εξαρτάται από εμάς. Εάν συνεχίσουμε με τον τρόπο που τελειώσαμε το τελευταίο παιχνίδι, τότε πιστεύω πως θα φτάσουμε στο 3-1».

Όσο αφορά τον κόσμο της ομάδας μας, ο Μαρίνος Παπαχριστοδούλου έστειλε το ακόλουθο μήνυμα: "Χρειαζόμαστε τον κόσμο στο πλευρό μας. Περιμένουμε μαζική προσέλευση απόψε. Ο κόσμος της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ξέρει πολύ καλά πώς να δημιουργεί καυτή ατμόσφαιρα και πώς να σπρώχνει την ομάδα σε επιτυχίες, με αθλητοπρέπεια, ψυχραιμία, καθαρό μυαλό και υπομονή. Εμείς, θα κάνουμε τα πάντα για να τους προσφέρουμε τη χαρά της νίκης". 

Ο αγώνας θα διεξαχθεί απόψε, στο στάδιο "Ελευθερία" και θα ξεκινήσει στις 20:00. Η εισφορά εισόδου έχει καθοριστεί στα πέντε ευρώ. Η ομάδα μας προηγείται του Παφιακού με 2-1 στις νίκες. Τον τίτλο θα κατακτήσει η ομάδα που θα συμπληρώσει πρώτος τέσσερις νίκες.