Ένα στοιχείο... ΟΛΗ η χρονιά

Η σεζόν οδεύει προς το τέλος της και στις ομάδες μας, λίγα είναι τα… μυστικά που έχουν απομείνει.

Οι περισσότερες έχουν φανερώσει εδώ και καιρό τα δυνατά και τα αδύνατά τους σημεία, μέσα από την διαχείριση των οποίων έχει προκύψει και η γενικότερη πορεία τους στο φετινό πρωτάθλημα.

Σε ότι αφορά την Ομόνοια, τα δεδομένα είναι… ξεκάθαρα. Όλη η ζημιά έχει γίνει στο ανασταλτικό κομμάτι, στο οποίο οι «πράσινοι» έχουν μείνει μετεξεταστέοι, έχοντας σταθερά κακή παρουσία. Από πλευράς αριθμών, ένα και μόνο στοιχείο αρκεί για να περιγράψει την όλη κατάσταση.

Μέχρι στιγμής, το «τριφύλλι» έχει δώσει 36 παιχνίδια σε πρωτάθλημα και Κύπελλο και από αυτά, μόλις δύο φορές κέρδισε με το ελάχιστο σκορ, αυτό που συνήθως κερδίζει μια ομάδα στην μέτρια ή την κακή της μέρα. Το 1-0.

Δύο φορές, απέναντι στους δύο νεοφώτιστους. Στις 5 Νοεμβρίου στην 10 η αγωνιστική στο 0-1 κόντρα στην ΑΕΖ και στις 8 Ιανουαρίου στην 18η αγωνιστική στο 0-1 με την Καρμιώτισσα. Μόνο σε αυτά τα παιχνίδια το ένα γκολ ήταν αρκετό για να φέρει την νίκη, με την αμυντική λειτουργία να κρατά το μηδέν παθητικό. Στα υπόλοιπα 34 –μέχρι στιγμής- παιχνίδια, χρειάστηκε να σκοράρει περισσότερα από ένα γκολ για να έχει ελπίδες για την νίκη και αυτό από μόνο του περιγράφει την συνολική πορεία της φετινής Ομόνοιας…