ΠΑΜΠΟΣ: "Με παρόν και μέλλον-Μία μεγάλη Ομόνοια"

Στόχος του Πάμπου Χριστοδούλου είναι να ξανά γίνει... μεγάλη η Ομόνοια και να φτιάξει μια ομάδα με παρόν και μέλλον.

Στη διάσκεψη Τύπου της Ομόνοιας ο Κύπριος προπονητής είπε:

«Είναι μεγάλη τιμή για μένα να είμαι ο προπονητής της Ομόνοιας. Το τι έχει περάσει η ομάδα πέρσι δεν θέλει κανείς να τα θυμάται. Θα γίνουν αρκετές αλλαγές στο ρόστερ. Είναι σημαντικό οι νέοι παίκτες που θα έρθουν να καταλάβουν την ομάδα που ήρθαν. Ο τρόπος χτισίματος της ομάδας… Αυτή η ομάδα είναι σημαντικό να έχει παρόν και μέλλον. Να την χαίρεται ο κόσμος»

«Θέλουμε ένα ΓΣΠ γεμάτο. Δεν είμαι ο άνθρωπος που λέω μεγάλα λόγια. Θέλω να φτιάξω μια μεγάλη Ομόνοια. Με την πάροδο του χρόνου θα δούμε αυτή την ομάδα να χτυπά όλους τους στόχους που θέτει».

«Πρέπει ο κόσμος να ξεπεράσει τις 7.000 εισιτήρια διαρκείας. Θέλω να υπάρχει μια οικογένεια. Από την διοίκηση, τους παίκτες, τους προπονητές, τον κόσμο».

Για το αν η ομάδα πάει πρωτάθλημα και Κύπελλο: «Η ομάδα θα διεκδικήσει όλους τους στόχους. Είμαστε Ομόνοια».

Για το μπάτζετ: «Δεν είναι κάτι που θα βγει προς τα έξω. Είμαστε σύμφωνοι όμως με την διοίκηση της ομάδας». Από την πλευρά του ο Πρόεδρος για το μπάτζερ είπε: «Δεν θα επηρεάσει η μη συμμετοχή μας στην Ευρώπη. Δεν θα μειώσουμε τον προϋπολογισμό μας».

Για το αν ήθελε να βγει η ομάδα Ευρώπη: «Έχουμε μεγάλο χρονικό διάστημα να δούμε τους παίκτες. Εγώ ήμουν έτοιμος να βγει η ομάδα στην Ευρώπη. Είχα κάποιες λύσεις».

Γιατί δεν ανέλαβε την ομάδα πριν το τέλος της αγωνιστικής περιόδου: «Αυτό ήταν σε συνεννόηση με την διοίκηση. Πήραμε μια κοινή απόφαση».