Η παράξενη ιστορία του κυρίου Κλέιτον Σίλβα!

Αποκτήθηκε για δυο σεζόν όμως φεύγει μετά την πρώτη και κανένας δεν θα τον θυμάται. Πιο κάτω η "παράξενη" ιστορία του κυρίου Κλέιτον Σίλβα στην Ομόνοια...

Πήγε στο "τριφύλλι" για να καλύψει τον ρόλο του Ασίς. Πολύ δύσκολη αποστολή και μάλλον μη ρεαλιστικό να περιμένει κανείς απ' εκείνον να κάνει όσα έκανε ένας απ' τους καλύτερους παίκτες που πέρασαν απ' την Κύπρο τα τελευταία χρόνια...

Ποιό είναι το παράξενο, όμως; Ο Κλέιτον ήταν ο δεύτερος σκόρερ της Ομόνοιας φέτος με 8 γκολ (μαζί με Τζίμη, Σέρινταν πίσω από Ματ). Ήταν επίσης δεύτερος σε ασίστ με 7 (μαζί με Σέρινταν - Μαργκάσα/Χριστοφή είχαν από 10). Ήταν τέταρτος σε χρόνο συμμετοχής, πίσω μόνο από Παναγή, Ματ και Μαργκάσα.

Και όμως φεύγει... χωρίς ν' ασχοληθεί κανείς. Πολύ λογικό ο Πάμπος να θέλει κάτι άλλο σ' εκείνη τη θέση και να πιστεύει πως θα βρει κάτι καλύτερο.

Στα 34 είναι λογικό να μην έχει τις φυσικές αντοχές να είναι ο ηγέτης της νέας Ομόνοιας. Λογικό επίσης - ως ένα βαθμό - να μην έχει και ιδιαίτερο κίνητρο γενικότερα για το μέλλον της καριέρας του. Προσθέστε σε αυτά και την αδιαφορία που παρουσίαζε σε κάποια παιχνίδια (όπως και πολλοί άλλοι παίκτες φυσικά). Σε όλα αυτά του χρεώνουν κάποιοι και νυχτοπερπατήματα που επηρέαζαν την απόδοση.

Κάπως έτσι γράφτηκε ο επίλογος ενός παίκτη που από στατιστικής πλευράς καθαρά έκανε φοβερή σεζόν αλλά στην ουσία ήρθε, φεύγει και... δεν θα τον γυρέψει κανένας!