Τριπλό "χτύπημα" από Ομόνοια!

Την απόκτηση των Κλεάνθους, Νεοφύτου και Γεωργίου ανακοίνωσε η γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της Ομόνοιας…


 
Αναλυτικά: 

Η Γυναικεία Ομάδα Ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ ανακοινώνει την απόκτηση της 23χρονης κεντρικής χαφ, Χαράς Κλεάνθους, της 19χρονης ακραίας αμυντικού, Παρασκευής Νεοφύτου και της 19χρονης ακραίας επιθετικού, Νάσιας Γεωργίου.

Χαρά Κλεάνθους

Η Χαρά αγωνίστηκε στις ομάδες Δάφνη Τρούλλων (2014-16) και ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων, στις οποίες είχε επιτυχημένη παρουσία. Με την παρουσία της στην ΟΜΟΝΟΙΑ, επιθυμεί να κάνει το επόμενο βήμα στην καριέρα της. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 19.

Παρασκευή Νεοφύτου

Ξεκίνησε την ποδοσφαιρική της σταδιοδρομία το 2011, όταν είχε ενταχθεί στη Δάφνη Τρούλλων, στην οποία αγωνίστηκε ανελλιπώς από το 2013 μέχρι το 2016. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων, καταγράφοντας 14 συμμετοχές. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 12.

Νάσια Γεωργίου

Έκανε τα πρώτα της ποδοσφαιρικά βήματα το 2011, όταν είχε ενταχθεί στη Δάφνη Τρούλλων, στην οποία παρέμεινε για τρεις αγωνιστικές περιόδους. Την περσινή σεζόν αγωνιζόταν στην ΑΕΚ Κοκκινοχωρίων, στην οποία κατέγραψε 10 συμμετοχές. Είναι μέλος της εθνικής Κύπρου U19. Επέλεξε να αγωνίζεται με τον αριθμό 14.