Τεράστιες οι προσδοκίες...

Κάθε χρόνο, τέτοια περίοδο, στις τάξεις του κόσμου δημιουργείται και δικαιολογημένα η προσδοκία ότι οι μεταγραφικές κινήσεις θα επιφέρουν την πολυπόθητη ποιότητα και αύξηση του αγωνιστικού επιπέδου. Κάτι ανάλογο συμβαίνει σαφώς και στην Ομόνοια με τη ειδοποιό διαφορά ότι οι Πάμπος Χριστοδούλου και Μάκης Παπαϊωάννου αποτελούν μια σημαντική ασφαλιστική δικλίδα για περιορισμό στο μέτρο του δυνατού πάλι λάθος επιλογών. 

Επομένως, όλοι ανεξαιρέτως ευελπιστούν πως αν μη τι άλλο οι ποδοσφαιριστές που θ’ αποκτηθούν θα είναι ικανοί να προσδώσουν αυτά που χρειάζονται σηκώνοντας το βάρος της φανέλας της Ομόνοιας. 

Σίγουρα είναι ποδοσφαιρικά αδύνατο να πετύχει ο σχεδιασμός στο 100% και δη όλες οι  μεταγραφικές επιλογές να βγάλουν τ’ αναμενόμενα στο γήπεδο, ωστόσο ένα είναι σίγουρο και αυτό δεν χωράει αμφισβήτηση… Ακόμη και αν δεν ξεκίνησε καλά-καλά η προετοιμασία ή δεν ξεπρόβαλαν οι ανακοινώσεις με τους ποδοσφαιριστές στις νευραλγικές θέσεις, η ομάδα τουλάχιστον θα είναι καλύτερη από την περυσινή. 

Η νέα Ομόνοια του Πάμπου Χριστοδούλου λοιπόν δημιουργεί ίσως το μεγαλύτερο ενδιαφέρον του φετινού ζεστού καλοκαιριού για 1948 λόγους! Λίγη ακόμη υπομονή…