Διάσκεψη με Τζίμη-Ματ-Ρενάτο (βίντεος/φώτος)

Η Ομόνοια παρουσίασε το μεσημέρι του Σαββάτου την συνεργασία με τον μέγα χορηγό της, την DIMCO. Το www.kerkida.net ήταν στο Hilton Park...

Λάκης Πολυκάρπου: «Είμαστε χαρούμενοι για την συμφωνία. Είναι μια πρωτοποριακή εταιρία και ιδιαίτερα πετυχημένη. Έχει σημαντική προσφορά στον αθλητισμό. Ήδη η συνεργασία μας έχει πάρει σάρκα και οστά με το οικογενειακό πακέτο διαρκείας που είναι προσφορά της DIMCO. Οι Ομονοιάτες ξέρουν να ανταμείβουν τις εταιρίες που στηρίζουν το σωματείο. Ελπίζουμε να σηματοδοτήσει την αγωνιστική άνοδο της Ομόνοιας. Η αρχή που γίνεται με τον νέο μεγάλο χορηγό θα είναι μια αρχή που θα φέρει πολλές επιτυχίες στην ομάδα μας».

Αλέξης Δημητρίου εκ των ιδιοκτητών της DIMCO: «Στην DIMCO είμαστε ποδοσφαιρόφιλοι. Η εταιρία μας προσφέρει προνόμια στους κατόχους εισιτηρίων διαρκείας. Με αγορά πάνω από 250 ευρώ στους κατόχους οικογενειακών πακέτων προσφέρουμε μια επίσημη φανέλα της νέας περιόδου. Στους υπόλοιπους κατόχους διαρκείας προσφέρουμε προνομιακές τιμές».

Δημήτρης Χριστοφή: «Θέλουμε να ευχαριστήσουμε την εταιρία DIMCO για την συνεργασία εκ μέρους των ποδοσφαιριστών. Είμαστε σίγουροι θα είναι επιτυχημένη».

Ματ Ντέρμπισαϊαρ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που είναι η DIMCO εδώ γιατί επιτέλους θα έχω... δωρεάν φωτιστικά στο σπίτι! Καλώσήρθατε στην οικογένεια της Ομόνοιας. Είμαστε πολύ χαρούμενοι που θα συνεργαστούμε με την εταιρία της DIMCO».

Ρενάτο Μαργκάσα: «Είμαστε πολύ χαρούμενοι. Ελπίζουμε και ο κόσμος να μας στηρίξει και να είναι αυτή η χρονιά επιτυχημένη καθώς και η συνεργασία μας. Ευχαριστούμε την εταιρία DIMCO για την στήριξη. Είναι πολύ σημαντικό να είμαστε δυνατοί εντός και εκτός αγωνιστικού χώρου».