"Αχρείαστη ταλαιπωρία..." (Παιδικά μόνο σε προπώληση)

Μέσω ανακοίνωσης που έξεδωσε η Ομόνοια ενημερώνει ότι αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Αλκή θα διατίθενται μόνο σε προπώληση τα παιδικά εισιτήρια.

Η ανακοίνωση:

Κατόπιν αξιολόγησης όλων των παραμέτρων και δεδομένων που σχετίζονται με τη διάθεση παιδικών εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέληξε στα πιο κάτω:

- Τα παιδικά εισιτήρια, αρχής γενομένης από τον αγώνα με την Αλκή στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα διατίθενται μόνο σε προπώληση, από τα εκδοτήρια "ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel" και μέσω του Online Ticketing.

- Παιδικά εισιτήρια αγώνα θα διατίθενται για το άνω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, για την Ανατολική κερκίδα και για τη Βόρεια κερκίδα.

- Δεν θα διατίθενται παιδικά εισιτήρια στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα.

Δικαίωμα αγοράς παιδικών εισιτηρίων, έχουν παιδιά κάτω των 12 χρόνων.

Διευκρινίζεται πως παιδικά εισιτήρια διαρκείας, διατίθενται για όλες τις κερκίδες του σταδίου ΓΣΠ.

Η Ομόνοια αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτό το μέτρο καθώς, η μέχρι τώρα εμπειρία έδειξε ότι με τη διάθεση των εισιτηρίων στις εισόδους του σταδίου, δημιουργείται αχρείαστη ταλαιπωρία, τόσο στα παιδιά όσο και στα άτομα που τα συνοδεύουν.

Επίσης, με το υφιστάμενο σύστημα δεν μπορεί να εξασφαλιστεί ότι τα παιδιά και οι γονείς τους ή άλλα άτομα που τα συνοδεύουν θα μπορούν να καθίσουν σε συνεχόμενες θέσεις.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενθαρρύνει όλους τους γονείς/κηδεμόνες, οι οποίοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και επιθυμούν να φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο, όπως προχωρήσουν σε αγορά παιδικού εισιτηρίου διαρκείας για να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα έχουν εξασφαλισμένη θέση στις κερκίδες, δίπλα από τη δική τους.

Πληροφορίες για τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας: http://bit.ly/2uxso3p