Παιδικά μόνο σε προπώληση - ΟΧΙ σε ταμεία

Κατόπιν αξιολόγησης όλων των παραμέτρων και δεδομένων που σχετίζονται με τη διάθεση παιδικών εισιτηρίων στους εντός έδρας αγώνες, η ΟΜΟΝΟΙΑ κατέληξε στα πιο κάτω:

α) Τα παιδικά εισιτήρια θα διατίθενται μόνο σε προπώληση, από τα εκδοτήρια "ΟΜΟΝΟΙΑ - PrimeTel" και μέσω του Online Ticketing.

β) Δεν θα διατίθενται παιδικά εισιτήρια στα ταμεία του σταδίου, την ημέρα του αγώνα.

Δικαίωμα αγοράς παιδικών εισιτηρίων, έχουν παιδιά κάτω των 12 χρόνων.

Παιδικά εισιτήρια αγώνα διατίθενται για το άνω διάζωμα της Δυτικής κερκίδας, για την Ανατολική κερκίδα και για τη Βόρεια κερκίδα.

Διευκρινίζεται πως παιδικά εισιτήρια διαρκείας, διατίθενται για όλες τις κερκίδες του σταδίου ΓΣΠ.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ αποφάσισε να προχωρήσει σε αυτό το μέτρο καθώς:

1) Με τη διάθεση των παιδικών εισιτηρίων στις εισόδους του σταδίου, δημιουργείται αχρείαστη ταλαιπωρία τόσο στα παιδιά, όσο και στα άτομα που τα συνοδεύουν.

2) Δεν μπορούσε να διασφαλιστεί ότι τα παιδιά και οι γονείς τους ή άλλα άτομα που τα συνοδεύουν, θα κάθονται σε συνεχόμενες θέσεις.

3) Δεν μπορούσε να τηρηθεί η ταξιθέτηση, καθώς γονείς/κηδεμόνες, στην προσπάθειά τους να βάλουν τα παιδιά τους να καθίσουν σε θέση δίπλα από τη δική τους, άθελά τους καταλάμβαναν θέσεις που ανήκουν σε κατόχους εισιτηρίου διαρκείας. Ο Σύλλογος δέχτηκε σχετικά παράπονα από αρκετούς κατόχους εισιτηρίου διαρκείας.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ ενθαρρύνει όλους τους γονείς/κηδεμόνες, οι οποίοι είναι κάτοχοι εισιτηρίου διαρκείας και επιθυμούν να φέρνουν τα παιδιά τους στο γήπεδο, όπως προχωρήσουν σε αγορά παιδικού εισιτηρίου διαρκείας, για να διασφαλίσουν ότι τα παιδιά τους θα έχουν εξασφαλισμένη θέση στις κερκίδες, δίπλα από τη δική τους.

Πληροφορίες για τα παιδικά εισιτήρια διαρκείας: http://bit.ly/2uxso3p