Όσα έγιναν, όσα έκανε και τι πρέπει να ακολουθήσει...

Με τα όσα προηγήθηκαν (αγωνιστικά) και τα όσα συζητήθηκαν (για τα αγωνιστικά), το παιχνίδι με την ΑΕΛ ήταν μονόδρομος για την Ομόνοια...

Οι πράσινοι κατέβηκαν στο γήπεδο έχοντας ως μοναδικό στόχο τον τρόπο με τον οποίο θα καταφέρουν να έχουν άλλους τρεις βαθμούς με το τελευταίο σφύριγμα του διαιτητη. 

Αυτά ήταν άλλωστε που ακούστηκαν και στον απόηχο του αγώνα, από παίκτες, προπονητές και διοίκηση. Η Ομόνοια κατάφερε να κερδίσει την ΑΕΛ εντός έδρας και να πάρει βαθιά ανάσα ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος. 

Κανείς δεν ενδιαφερόταν για τα στατιστικά, αν για παράδειγμα οι πράσινοι έκαναν 15 τελικές και σκόραραν ένα γκολ… Σε μια κατάσταση πίεσης, η ομάδα κατάφερε να επιβληθεί ενός πολύ δυνατού αντιπάλου και ανακουφισμένη να σκέφτεται πλέον το επόμενο παιχνίδι. 

Δεν έφαγε ΓΚΟΛ για πρώτη φορά

Αξιοσημείωτο είναι το γεγονός ότι η Ομόνοια για πρώτη φορά φέτος δεν είδε την εστία της να παραβιάζεται. Στα προηγούμενα παιχνίδια είδαμε το τριφύλλι να πληρώνει τα λάθη στην άμυνα. Με την ΑΕΛ κάτι τέτοιο δεν ίσχυσε κι΄αυτό είναι ένα στοιχείο που οφείλει επισήμανσης. 

Πλέον το μυαλό είναι στο επόμενο παιχνίδι. Κόντρα σε μια ομάδα που καίγεται για βαθμολογικό κέρδος, η Ομόνοια θα προσπαθήσει να κολλήσει και δεύτερη νίκη. Η Νέα Σαλαμίνα στο Αμμόχωστος αποτελεί την επόμενη δύσκολη έξοδο για την ομάδα του Πάμπου Χριστοδούλου, η οποία κρατώντας τα θετικά και την ώθηση της νίκης επί της ΑΕΛ θα επιδιώξει να φτάσει στο διπλό...