Ορατός ο κίνδυνος για το -10

Η τρέχουσα αγωνιστική περίοδος για την Ομόνοια ξεκίνησε με όνειρα και φιλοδοξίες. Άλλωστε, προερχόταν από μία πλήρως αποτυχημένη σεζόν...

Όμως, μετά από 11 αγωνιστικές ο απολογισμός δεν είναι καθόλου ικανοποιητικός. Τέσσερις μόλις νίκες, άλλες τόσες ισοπαλίες και τρεις ήττες.

Και είναι ορατός ο κίνδυνος να βρεθεί στο -10 από την κορυφή (σ.σ με αγώνα λιγότερο) πριν καν ολοκληρωθεί ο πρώτος γύρος.

Δεν ήταν άσχημη η εμφάνιση της Ομόνοιας κόντρα στο ΑΠΟΕΛ. Κατέθεσαν ψυχή και πάθος οι παίκτες και ήταν η ομάδα που πατούσε καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο, ειδικά στα πρώτα 20 λεπτά του β΄ ημιχρόνου αλλά δεν ερχόταν το γκολ.

Ο αντίπαλος ήταν αυτός που είχε την ουσία. Τρία σουτ στην εστία επιχείρησε το ΑΠΟΕΛ και πανηγύρισε ισάριθμα γκολ. Άφησαν εκτεθειμένο τον νεαρό Χριστοδούλου οι αμυντικοί της ομάδας.

Σε γενικές γραμμές είναι ξεκάθαρο ότι αρκετοί νεοφερμένοι παίκτες δεν έχουν προσφέρει μέχρι στιγμής τα αναμενόμενα ενώ το ίδιο ισχύει και για κάποιους "παλιούς" παίκτες της ομάδας που συνεχίζουν σε χαμηλές πτήσεις.

Ξανά ο κόσμος...

Εντυπωσιακή ήταν για πολλοστή φορά η παρουσία του κόσμου. Περισσότεροι από 11 χιλιάδες Ομονοιάτες στο γήπεδο, Παρασκευή ημέρα και με την ομάδα να προέρχεται από αποτυχημένα αποτελέσματα. Στο τέλος μπορεί να χειροκρότησε την προσπάθεια των παικτών αλλά ενδόμυχα γνωρίζει πολύ καλά ότι αυτή δεν είναι η... Ομόνοια που μεγάλωσε μαζί της.