Αυτό δεν το περίμενε (κυριολεκτικά) κανένας!

Ο ενθουσιασμός του καλοκαιριού μετατράπηκε σε απογοήτευση πριν καν μπει ο χειμώνας και αν δεν αλλάξει κάτι άμεσα, άλλη μια χρονιά θα πάει χαμένη για την Ομόνοια.

Όλοι ήξεραν πως θα υπήρχαν δυσκολίες στο ξεκίνημα της σεζόν αφού ήρθαν πολλοί νέοι παίκτες και νέος προπονητής όμως αυτό που γίνεται κυριολεκτικά ούτε και ένας δεν θα το περίμενε.

Η Ομόνοια όχι μόνο δεν είναι καλύτερη από πέρσι όπως όλοι θα πέρναμε... όρκο πως θα ήταν, αλλά είναι και χειρότερη! Πέρσι μετά από 11 αγωνιστικές είχε 24 βαθμούς και τα γκολ της ήταν στο 22-12. Φέτος έχει 16 βαθμούς, έχει σκοράρει περίπου τα ίδια γκολ (20) αλλά έχει δεχθεί αρκετά περισσότερα (17).

Και μιλάμε για σύγκριση με μια τραγική σεζόν που βρήκε την Ομόνοια να τερματίζει στην 5η θέση με 57 βαθμούς σε 36 αγώνες, δηλαδή 1.58 ανά αγώνα. Φέτος μαζεύει μέχρι στιγμής 1.45 ανά αγώνα και με μαθηματική ακρίβεια πάει για χειρότερη σεζόν απ' την περσινή!

Βέβαια ακόμα και με αυτούς τους αριθμούς, στο γήπεδο η φετινή ομάδα δείχνει καλύτερη απ' την περσινή, όμως στο ποδόσφαιρο μετρά η ουσία και η Ομόνοια ακόμα δεν την έχει...