Να δώσει συνέχεια η Ομόνοια

Συνεχίζει την προετοιμασία της ενόψει του αγώνα της Κυριακής με τον Κ.Ν Αγίου Νικολάου, η ομάδα μπάσκετ της Ομόνοιας.

Το δελτίο τύπου και οι δηλώσεις του Ιάκωβου Κάσινου:

Συνεχίζεται η προετοιμασία της ομάδας καλαθόσφαιρας της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ενόψει του Κυριακάτικου αγώνα απέναντι στο Κ.Ν Αγίου Νικολάου. Στην ομάδα μας, μετά τη δεύτερη νίκη στο πρωτάθλημα την περασμένη Κυριακή, απέναντι στον Αχιλλέα Καϊμακλίου, αλλά και τις καλές εμφανίσεις που προηγήθηκαν, έχει δημιουργηθεί ένα καλό κλίμα και πίστη για θετική πορεία στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο αγώνας της ερχόμενης Κυριακής, ο οποίος εντάσσεται στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος, θα πραγματοποιηθεί στην κλειστή αίθουσα του Λυκείου Αγ. Νικολάου και θα αρχίσει στις 18:00.

Δηλώσεις για τον αγώνα στην επίσημη ιστοσελίδα του Συλλόγου, έκανε ο καλαθοσφαιριστής της ομάδας μας, Ιάκωβος Κάσινος: «Κάθε αγώνας είναι διαφορετικός. Στόχος είναι να παίζουμε σωστό μπάσκετ και να εφαρμόζουμε αυτά που μας λέει ο προπονητής μας. Θέλουμε να μην αφήσουμε τον αντίπαλο να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να πάρει το πάνω χέρι σε οποιοδήποτε σημείο του αγώνα. Είναι σημαντικό να έχουμε στο παιχνίδι μας όσο μεγαλύτερη διάρκεια γίνεται».

Για το γεγονός ότι η ομάδα παίρνει τα αποτελέσματα και έτσι δημιουργούνται προσδοκίες για κάτι παραπάνω ο Ιάκωβος επεσήμανε: «Ακόμη έχουμε πολλά να δείξουμε σαν ομάδα. Είμαστε όλοι νεαροί σε ηλικία και έχουμε πολλή όρεξη γι’ αυτό που κάνουμε. Ακόμα μας λείπει η εμπειρία για να μπορούμε να διαχειριστούμε κάποιες καταστάσεις στη ροή του αγώνα, όμως στόχος είναι η δημιουργία μας ισχυρής ομάδας για το μέλλον, ώστε να μπορεί η ΟΜΟΝΟΙΑ να πρωταγωνιστήσει».

Η Βαθμολογία (4 αγώνες)
1. Α.Ε.Λ.   7
2. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Αγρού  6
3. ΑΧΙΛΛΕΑΣ Καϊμακλίου  6
4. ΟΜΟΝΟΙΑ  5 (3 αγώνες)
5. Εθνική Ενόπλων  4 (3 αγώνες)
6. Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ  4
7. ΑΣΤΕΡΑΣ Μέσα Γειτονιάς  4
8. Κ.Ν. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟY  3

Τα παιχνίδια της 5ης αγωνιστικής
Α.Ε.Λ. vs Εθνική Ενόπλων
Κ.Ν. ΑΓ. ΝΙΚΟΛΑΟY vs ΟΜΟΝΟΙΑ
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Καϊμακλίου vs ΑΣΤΕΡΑΣ Μέσα Γειτονιάς
ΑΧΙΛΛΕΑΣ Αγρού vs Ύδρα Ασφαλιστική ΕΝΑΔ