Η επιτυχία του Πέτεφ, περνά από τους δύο...

Με την επισημοποίηση της συνεργασίας ο Ιβάιλο Πέτεφ σήκωσε… μανίκια έτσι ώστε εκτός από άμεση βαθμολογική-αγωνιστική βελτίωση, να προσθέσει και το δικό του στίγμα στην Ομόνοια.

Παρόλο που προπονητικά είναι νεαρός (μόλις 42 χρόνων), ο Βούλγαρος  τεχνικός διαθέτει όλα τα απαραίτητα χαρακτηριστικά για να οικοδομήσει καινούριες βάσεις και προοπτική στο υπόλοιπο της σεζόν.

Για να πει το «ναι», προφανώς είναι  γνώστης των δεδομένων που επικρατούν και αυτό αν μη τι άλλο υποδηλώνει πως έχει εμπιστοσύνη στις δυνατότητες του.  Επομένως, παρόλο  που η  Ομόνοια είναι ένα μεγάλο… καράβι είναι αισιόδοξος ότι μπορεί να διαχειριστεί την  κατάσταση.

Κι απ’ την στιγμή που γνωρίζει την κατάσταση, τότε γνωρίζει και το πόσο σημαντική είναι η… ανάσταση δύο κομβικότατων ποδοσφαιριστών. Δύο παικτών που η αξία τους είναι δεδομένη ωστόσο την φετινή χρονιά ακόμη να μπορέσουν να πλησιάσουν τα υψηλά τους στάνταρ. Ο λόγος είναι για τους Δημήτρη Χριστοφή και Ματ Ντάρμπισαϊρ.

Η βελτίωση αυτών σε κάθε περίπτωση αποτελεί ασυζητητί προσωπικό στοίχημα και αναπόσπαστο κομμάτι για επιτυχία του έργου του αφού είναι δεδομένο ότι μόνο αν καταφέρει να τους επαναφέρει στα επίπεδα που τους έχουμε συνηθίσει, θα έχει ελπίδες για να πετύχει στο «τριφύλλι».