Εν αναμονή εξελίξεων στην Ομόνοια

Είναι σοβαρό το ενδεχόμενο η Ομόνοια να πάει με τον Νικολάι Μιχαΐλοφ στο επόμενο ματς ενώ οι Πιτ Φελτχούιζεν και Λεάντρο Γκονζάλες (φώτο) βρίσκονται κοντά στην πόρτα της εξόδου.

Μιχαΐλοφ- Εντός της ημέρας θα γίνει προσπάθεια από τους «πράσινους» για να γίνει κανονικά η εγγραφή του Βούλγαρου κήπερ και να αποκτήσει δικαίωμα στον αγώνα της Πέμπτης με την Πάφος FC. Μας έχει λεχθεί από την επίσημη Ομόνοια ότι ενδέχεται να είναι σε θέση να αγωνιστεί. 

Φελτχούιζεν (9 συμμετοχές)- Είναι διατεθειμένος ο Ολλανδός κήπερ να συζητήσει το ενδεχόμενο να αποχωρήσει από την Ομόνοια μετά το τελευταίο περιστατικό. Το θέμα είναι να βρεθεί η «χρυσή τομή» και να αποδεσμευτεί. Διετές το συμβόλαιο που υπέγραψε το καλοκαίρι.

Γκονζάλες (11 συμμετοχές/2 γκολ)- Ο Αργεντινός ακραίος επιθετικός ζήτησε να αποχωρήσει από την ομάδα για οικογενειακούς λόγους. Από τη στιγμή που οι της Ομόνοιας δεν είναι και τόσο «ζεστοί» για να συνεχιστεί η συνεργασία τους, είναι θέμα χρόνου να εκδοθεί συναινετικό διαζύγιο. Και αυτός δεσμεύεται με διετές συμβόλαιο.