(ΔΗΛΩΣΕΙΣ Μιχαήλοφ) "Ελπίζω να είμαι έτοιμος 2 Ιανουαρίου" (ΔΙΑΒΑΣΤΕ τι ΕΙΠΕ για ΑΠΟΕΛ)

Ο Nikolay Mihaylov μίλησε πριν από λίγο σε ραδιοφωνικό σταθμο της χώρας του... Ο Βούλγαρος τερματοφύλακας είπε πολλά. Σε ελεύθερη μετάφραση οι σημαντικότερες του αναφορές.

Είμαι ικανοποιημένος με την εξέλιξη και την μεταγραφή μου στην Ομόνοια. Είμαι πέντε μήνες χωρίς ομάδα.Συνέβησαν πολλά από το καλοκαίρι. Πέρασα πολλά πράγματα. Η Ομόνοια είναι μία από τις μεγαλύτερες ομάδες στην Κύπρο, με πολλούς οπαδούς. Με υποδέχθηκαν πολύ καλά. Ελπίζω τις επόμενες εβδομάδες να είμαι 100% έτοιμος από φύσικης κατάστασης και να είμαι διαθέσιμος στις 2 Ιανουαρίου...

Η παρουσία Πέτεφ στην Ομόνοια;

Ήταν ένα πλεονέκτημα για μένα αφού δούλεψα με τον κύριο Πέτεφ στην Εθνική ομάδα.

Γιατί έμεινες χωρίς ομάδα για τόσο καιρό;

Υπήρχαν 5-6 προσφορές μετά που τέλειωσα την σεζόν στην Τουρκία. Για πολλούς μήνες διαπραγματευόμουν με τον ΠΑΟΚ, είχα επίσης προσφορές από το Βέλγιο και την Ολλανδία, αλλά τα οικονομικά  δεν ήταν αυτά που ήθελα και αποφάσισα να περιμένω. Μετά πήρα μια κλήση από έναν διευθυντή της Κρύσταλ Πάλας όπου πήγα λίγες μέρες και έπαιξα και δύο φιλικούς αγώνες. Φυσικά, στη Βουλγαρία χωρίς να γνωρίζουν και χωρίς να ελέγχουν τις πληροφορίες, έγραψαν διαφορετικά πράγματα, οπότε αποφάσισα να μην δίνω συνεντεύξεις πλέον. 

Υπήρχαν φήμες ότι ήσουν σε δοκιμαστικά με το ΑΠΟΕΛ και σε απέρριψαν

Αυτή είναι μια απόλυτη μυθοπλασία. Από το ΑΠΟΕΛ μου τηλεφώνησαν όταν κτύπησε ο Βάτερμαν και ήθελαν άμεσα τερματοφύλακα. Τους είπα ένα ποσό, με το οποίο διαφώνησαν και τελικά πήραν ισπανό τερματοφύλακα και υπέγραψαν για το τέλος της σεζόν. Όλοι μπορούν να γράψουν ότι θέλουν. Η αλήθεια είναι μία και είναι αυτή που λέω.

Έχει και άλλους Βούλγαρους στην Κύπρο...

Ναι, ναι. Υπάρχουν και άλλοι Βούλγαροι. Το κλίμα εδώ είναι καλό, ζεστό. Εκτός από αυτό, είναι και ένα μέρος της οικογένειάς μου εδώ - Ο Μιλάνοφ (του ΑΠΟΕΛ), η αδελφή μου, οι ξαδέλφες μου, έχω και άλλους συμπαίκτες κοντά. Υπάρχουν πολλά πλεονεκτήματα. Αλλά το πιο σημαντικό, η ομάδα μου έχει πολλούς οπαδούς. Έχω άλλα επτά ή οκτώ χρόνια για να παίξω ποδόσφαιρο υψηλού επιπέδου.