ΚΑΝΤΕ: "Είναι απίστευτο"

Στην κάμερα της Cytavision μίλησε μετά το τέλος του αγώνα με την ΑΕΛ, ο Μαμαντού Καντέ. Ο ακραίος μπακ της Ομόνοιας πέτυχε δύο γκολ στην νίκη με 3-2 των πρασίνων επί της ΑΕΛ.

Διαβάστε όλα όσα είπε:

“Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι μ΄ένα πολύ δυνατό αντίπαλο εκτός έδρας. Προετοιμαστήκαμε κατάλληλα για να πάρουμε την νίκη. Ξεκινήσαμε πολύ καλά αλλά η ΑΕΛ κατάφερε να πετύχει δύο γκολ. Στο δεύτερο μέρος το πιστέψαμε, πετύχαμε τα γκολ και νικήσαμε. Αυτό είναι το πιο σημαντικό”

Για το αν έχει ξανασκοράρει δύο γκολ: "Όχι είναι η πρώτη φορά. Είναι απίστευτο αλλά το πιο σημαντικό είναι να νικά η ομάδα. Είμαι πολύ χαρούμενος. Τώρα πρέπει να δούμε το επόμενο παιχνίδι"

Για το τι άλλαξε σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι: "Στο ποδόσφαιρο είναι οι στιγμές… Στα προηγούμενα παιχνίδια δεν είχαμε καλές στιγμές. Προσπαθούσαμε να παίξουμε, κερδίσουμε το κάθε παιχνίδι αλλά πολλές ομάδες κατάφερναν να σκοράρουν λίγο πριν το παιχνίδι τελειώσει. Χάσαμε το τελευταίο παιχνίδι, δεν είναι μόνο οι νίκες. Τώρα όλοι μαζί δουλεύουμε και βοηθούμε ο ένας τον άλλον"

Για το επόμενο παιχνίδι: "Έχουμε μια βδομάδα για να προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι. Το κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο. Πρέπει να συνεχίσουμε να κερδίζουμε"

Για το μέλλον του: "Έχω συμβόλαιο αλλά τώρα αυτό που θέλω είναι να παίζω και θα δούμε. Μου αρέσει η Κύπρος, η Ομόνοια είναι μια μεγάλη ομάδα με βοήθησε πολύ, θα δούμε"

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy