Το ήθελε πολύ επί Πέτεφ…

Είναι φανερό ότι το πρόσωπο της Ομόνοιας άλλαξε προς το καλύτερο με τον Ιβάιλο Πέτεφ στο πηδάλιο. Ο Βούλγαρος τεχνικός έβαλε κάποια από τα στοιχεία του στον τρόπο παιχνιδιού των πρασίνων και κατάφερε να πάρει συνεχόμενες νίκες οι οποίες βοήθησαν τόσο στο βαθμολογικό όσο και στο ψυχολογικό κομμάτι. 

Πριν από το παιχνίδι με τον Απόλλωνα, ειπώθηκε μια ενδεχόμενη νίκη, σ΄ένα τέτοιο δύσκολο παιχνίδι θα ήταν ότι καλύτερο ενόψει της συνέχειας και πιο συγκεκριμένα του επόμενου αγώνα που ήταν με την ΑΕΛ. Τελικά αυτή δεν ήρθε με το τριφύλλι να φεύγει ηττημένο από την Λεμεσό. 

Λίγες μέρες αργότερα κατάφερε στο ίδιο γήπεδο, σ΄ένα πολύ όμορφο παιχνίδι από πλευράς θεάματος να πάρει το ζητούμενο, τους τρεις βαθμούς, τους πρώτους του Πέτεφ σε ντέρμπι στον πράσινο πάγκο. 

Η νίκη επί της ΑΕΛ ανέβασε την Ομόνοια η οποία παρόλο που έβγαλε κάποιες αδυναμίες στο παιχνίδι της, επέστρεψε, πίστεψε στην ανατροπή και στο τέλος τα κατάφερε.

Το διπλό στη Λεμεσό έρχεται σ΄ένα πολύ καλό σημείο για το τριφύλλι. Αφετέρου γιατί ήρθε κόντρα σε μια ομάδα με παρόμοιους στόχους που είναι ελαφρώς πιο πάνω στην βαθμολογία και αφετέρου ακολούθησε μιας ήττας σ΄ένα άλλο ντέρμπι. 

Είναι γνωστό άλλωστε ότι τέτοιου είδους νίκες δίνουν κάτι περισσότερο από τρεις βαθμούς.