(Για αποβολή Πέτεφ) "Ο διαιτητής εξάντλησε την αυστηρότητά του"

Ο Αντρέας Δημητρίου μίλησε στην Primetel μετά το παιχνίδι με την Δόξα και αναφέρθηκε και στην αποβολή του Ιβάιλο Πέτεφ.

Αρχικά: "Να συγχαρούμε τη Δόξα. Ήταν από εκείνα τα παιχνίδια που όλα εξελίσσονταν στραβά. Σε συνδυασμό με τη δική μας απόδοση που δεν ήταν όπως έπρεπε, ήρθε το αποτέλεσμα. Υπάρχει επαναληπτικός και να είναι όλοι σίγουροι πως η Ομόνοια θα πάει να παλέψει. Ήταν αναμενόμενο πως θα συνέβαινε και ένα τέτοιο παιχνίδι. Το αρνητικό είναι πως δεν καταφέραμε τουλάχιστον να ισοφαρίσουμε. Όμως υπάρχει επαναληπτικός και μπορούμε να διορθώσουμε τα λάθη που κάναμε σήμερα"

Το τεχνικό μας επιτελείο είπε πως υπήρξε μια υποτίμηση του αντιπάλου. Προφανώς για να το λένε υπήρχε. Υπήρξαν κι άλλα που θα τα δούμε εσωτερικά. Είναι αλήθεια πως κάθε παιχνίδι είναι σημαντικό και κάθε λάθος μας κοστίζει ακριβά. Ήρθαν και μαζεμένα τα παιχνίδια κάθε τρεις μέρες. Πρέπει να το ξεχάσουμε από απόψε και να δούμε τα προβλήματα που προέκυψαν με Δημήτρη και Ματ. Θα πάμε να κερδίσουμε τον ΑΠΟΕΛ".

Για την αποβολή Πέτεφ: "Κυρίως ο 4ος διαιτητής, ο κ. Αναστασίου εξάντλησε την αυστηρότητά του σε μια φάση που υπήρχε ένταση στον αγώνα. Αυτά είναι τα δεδομένα και έτσι θα προχωρήσουμε. Αλλά στη φάση εξαντλήθηκε η αυστηρότητα κυρίως από τον τέταρτο διαιτητή".

ΔΕΙΤΕ ΕΔΩ όσα σχολίασε για τον τραυματισμό του Δημήτρη Χριστοφή

Καλύψτε όλες τις τραπεζικές σας ανάγκες με το επιχειρηματικό πακέτο για κυπριακές επιχειρήσεις www.ccb.coop.com.cy»

ΒΕΤ ΟΝ ALFA, τώρα και ONLINE στο www.betonalfa.com.cy