Αυτό που δεν έγινε, πρέπει να γίνει με ΑΠΟΕΛ

Η Ομόνοια σπαταλώντας ένα ημίχρονο βρέθηκε σε δύσκολη θέση στον πρώτο αγώνα με την Δόξα και πλέον καλείται να πάρει αυτή το εισιτήριο της πρόκρισης για την επόμενη φάση όντας με την πλάτη στο τοίχο, αφού το 3-2 σφράγισε τις προσπάθειες των δύο μονομάχων. 

Το τριφύλλι κατάφερε στο δεύτερο ημίχρονο του αγώνα να δημιουργήσει αρκετές ευκαιρίες ωστόσο στην πλειοψηφία αυτών η μπάλα δεν έμπαινε στα δίκτυα. Κάτι που έρχεται ως αντίστροφο με τόσα είδαμε από τις επιθέσεις της ομάδας στα προηγούμενα παιχνίδια. 

Τα δοκάρια και οι πολλές χαμένες ευκαιρίες οδηγούν τους πράσινους σε μια κατάσταση που πρέπει να αντιστρέψουν - να πάνε δηλαδή στο Μακάρειο και να βάλουν αυτά που δεν… έμπαιναν στο ΓΣΠ. 

Αυτό μπορεί να συνδεθεί φυσικά και με το ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ. Έχει πολλάκις ειπωθεί ότι σε τέτοιου είδους παιχνίδια, μια φάση, ένα γκολ μπορεί αν δώσουν τρεις βαθμούς. Επομένως η Ομόνοια καλείται να εκμεταλλευτεί με τον καλύτερο δυνατό τρόπο τα όπλα της στην επίθεση και να προσπαθήσει να μετατρέψει σε γκολ τις φάσεις που θα δημιουργήσει.