Εμφάνιση... ψυχολογίας

Δεν πήρε το ζητούμενο η Ομόνοια στο ντέρμπι με το ΑΠΟΕΛ όμως έφυγε από το γήπεδο κερδισμένη σε ψυχολογία.

Οι πράσινοι ξεκίνησαν αρκετά καλά το παιχνίδι αλλά τους έλειψε από την μια η αποτελεσματικότητα και από την άλλη πλήρωσαν τα αμυντικά λάθη τους. Βρέθηκαν στο 15' να είναι πίσω με 2-0 αν και η συνολική εικόνα του αγώνα δεν "έδειχνε" κάτι τέτοιο.

Η εξέλιξη σαφώς τους επηρέασε αφού για αρκετή ώρα ήταν ακίνδυνοι και το ΑΠΟΕΛ έλεγχε χωρίς ιδιαίτερες δυσκολίες. Σταδιακά όμως μπόρεσαν να αντιδράσουν... Μείωσαν αλλά δεν πήγαν στα αποδυτήρια όπως θα ήθελαν ενώ ακολούθησε και η φάση του οφσάιντ.

Στο δεύτερο μέρος υστέρησε πολύ η Ομόνοια. Είχε μόνο μια ευκαιρία αλλά ακόμα και έτσι θα μπορούσε να πάρει τον βαθμό αν ο Τζαρσίνιο ήταν αποτελεσματικός στο τετ-α-τετ. Με την ίδια λογική θα μπορούσε να δεχθεί και άλλο γκολ αφού στην συνέχεια το ΑΠΟΕΛ είχε 2-3 καλές φάσεις.

Όπως και να έχει, το αποτέλεσμα δεν ήρθε όμως η Ομόνοια έχει κάποια θετικά να κρατήσει ώστε με αυτοπεποίθηση να πάει στο νέο... ντέρμπι κυπέλλου. Μεσοβδόμαδα απέναντι στην Δόξα θα προσπαθήσει για την ανατροπή ώστε να κρατήσει ανοικτό και τον δεύτερο δρόμο που οδηγεί στην Ευρώπη.