Να τα ξεχάσουν όλα και να προκριθούν

Είναι έντονη η απογοήτευση στις τάξεις της Ομόνοιας μετά από ένα ακόμα χαμένο αιώνιο ντέρμπι. 

Οι πράσινοι προσπάθησαν να αντιδράσουν στα δύο γρήγορα γκολ του ΑΠΟΕΛ ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι το τέλος σφραγίζοντας τις προσπάθειες των ποδοσφαιριστών του Ιβάιλο Πέτεφ. 

Πλέον η προσοχή στρέφεται σε ακόμα ένα δύσκολο παιχνίδι. Ο επαναληπτικός με την Δόξα είναι για πολλούς καθοριστικός καθώς η Ομόνοια, η οποία είναι με την πλάτη στον τοίχο μετά την ήττα στο ΓΣΠ, πάει στο ΜΑΚ για την ανατροπή. 

Το κύπελλο είναι σαφώς ένας πιο εφικτός στόχος και οι ποδοσφαιριστές θα πρέπει να παλέψουν για να περάσουν στον επόμενο γύρο. Μπορεί να υπάρχει διαφορά ποιότητας μεταξύ των δύο ομάδων αλλά αυτό δεν παίζει πάντοτε ρόλο… Αυτό φάνηκε τουλάχιστον στον πρώτο αγώνα με την Ομόνοια να παρουσιάζεται κατώτερη των περιστάσεων και να ηττάται. 

Οι επόμενες μέρες είναι σημαντικές για την Ομόνοια αναφορικά με τους τραυματίες. Λόπες, Χριστοφή, Κατελάρης και Μιχαϊλοφ έμειναν εκτός απέναντι στο ΑΠΟΕΛ. 

Οι ποδοσφαιριστές οφείλουν να αφήσουν πίσω τους την ήττα από τους πρωταθλητές και να ξεχάσουν τον… απόηχο αυτής και φυσικά να παλέψουν για την πρόκριση. Αυτός είναι ο στόχος τη δεδομένη στιγμή, αυτόν καλούνται να φέρουν εις πέρας…