ΤΖΙΩΝΗΣ για ΚΟΠ

Ο προέδρος της Ομόνοιας, Αντώνης Τζιωνή, μίλησε για την επόμενη μέρα στην ΚΟΠ, που όπως όλα δείχνουν νέος πρόεδρος της Ομοσπονδίας θα είναι ο Γιώργος Κούμας.

Οι δηλώσεις που παραχώρησε στην ιστοσελίδα dialogos.com.cy

"Φαίνεται πως τελικά δεν θα έχουμε εκλογική διαδικασία, αφού το σκηνικό για τη διαδοχή στην προεδρία της Ομοσπονδίας, έχει διαμορφωθεί. Μέσα σε πολύ στενά χρονικά περιθώρια, διαμορφώθηκε μια ιδιαίτερα ισχυρή τάση υπέρ του κ. Κούμα και υπερ της καταστατικής ρύθμισης για μεγαλύτερη θητεία, η οποία δεν ανατρέπεται. Σχεδόν όλοι σύλλογοι στράφηκαν προς την ίδια κατεύθυνση. Και δεν φαίνεται να υπάρχει έδαφος για συζήτηση εναλλακτικής κατεύθυνσης".

"Να είναι όλοι βέβαιοι ότι θα κρίνουμε με αυστηρότητα το έργο του νέου προέδρου, όπως ανέκαθεν κάναμε".

"Είναι γνωστό ότι για να τεθεί η όποια υποψηφιότητα χρειάζεται τουλάχιστον τέσσερις υποστηρικτές, κάτι που δεν φάνηκε να υπάρχει".

"Η Ομόνοια έχει τις απόψεις και τις θέσεις της για τα τεκταινόμενα στο κυπριακό ποδόσφαιρο, τις οποίες συχνά εκφράζει δημόσια, όπως π.χ. για το θέμα της ταυτοποίησης, της κάρτας φιλάθλου, του VAR και του Goal Line Technology. Προς αυτή την κατεύθυνση θα συνεχίσει, με συνέπεια και ευθύτητα".

"Οι επίσημες τοποθετήσεις του Συλλόγου σε σχέση με την Καταστατική Συνέλευση, θα γίνουν πρώτα στα σώματα της Ομοσπονδίας"