ΣΧΟΛΙΟ στην Βουλγαρία - "Δεν έχει να κάνει με το πούλημα παιχνιδιών"

Άμεση τοποθέτηση από την ιστοσελίδα blitz.bg στην οποία ο Ιβάιλο Πέτεφ έκανε χθες τις πολυσυζητημένες δηλώσεις.

Λίγο μετά την γνωστοποίηση της απόλυσής του από την Ομόνοια και ότι το τριφύλλι θα κινηθεί νομικά εναντίον του αλλά και της ιστοσελίδας, δημοσιεύτηκε άρθρο με τίτλο "Η Ομόνοια απέλυσε τον Ιβάιλο Πέτεφ".

Όσα σημειώνονται

"Η διοίκηση του Κυπριακού συλλόγου μονομερώς τερμάτισε το συμβόλαιο του Βούλγαρου και τον απείλησε με δικαστήριο.

Χθες ο Βούλγαρος έδωσε μια συνέντευξη στην blitz sports στην οποία είπε πως είχε αμφιβολίες αναφορικά με το παιχνίδι τριών Πορτογάλων της ομάδας αλλά δεν ήταν κατηγορηματικός για τον απλό λόγο ότι δεν υπήρχαν αποδείξεις. Σύμφωνα με τα λόγια του δεν έχει να κάνει με το πούλημα παιχνιδιών. Ο Πέτεφ επίσης ανακοίνωσε ότι τα αφεντικά του επέστρεψαν στην ομάδα τον Ράφα Λόπες, τον Άλεξ Σοάρες και τον Μαργκάσα χωρίς να τον ρωτήσουν.

Η Ομόνοια εξέδωσε ανακοίνωση ότι τερματίζει μονομερώς το συμβόλαιο του Πέτεφ. ''Η Ομόνοια ενημερώνει ότι μονομερώς τερματίζει την συνεργασία με τον προπονητή Ιβάιλο Πέτεφ και σκοπεύει να κινηθεί εναντίον του'' έγραψαν οι άνθρωποι του συλλόγου".

* Πρέπει να σημειώσουμε πως η ιστοσελίδα δεν κάνει απολύτως καμία αναφορά στο γεγονός ότι η Ομόνοια επίσημα ανακοίνωσε πως θα κινηθεί νομικά εναντίον της.