ΘΥΡΑ 9 για Πέτεφ: "Πανέξυπνος αλλά η Ομόνοια έγινε περίγελο/Mέλος του ΔΣ τον έβριζε"

Εκπρόσωποι της ΘΥΡΑΣ 9 ήταν καλεσμένοι το μεσημέρι στο "Κανάλι 6" και ανάμεσα σε άλλα αναφέρθηκαν και στο θέμα Πέτεφ. Τα σχόλια που έγιναν από Αλέκο Αλέκου (μέλος της Γραμματείας της 9) και Αδάμο Ευσταθίου (Γενικό συντονιστή)...

"Θεωρούμε ότι ο άνθρωπος κουράστηκε και ότι ήταν επιλογή του να φύγει από την Ομόνοια. Είναι πανέξυπνος και μπορεί να καταλάβει τι σημαίνουν οι δηλώσεις του. Καταλάβαινε ότι όταν τις έκανε έθετε τον εαυτό του εκτός ομάδας. Ίσως να ήταν και αυτό που ήθελε στο τέλος της μέρας. Τώρα η Ομόνοια έγινε περίγελο για πράγματα που δεν μπορεί να αποδείξει και εμείς νιώθουμε ότι τα είπε για να χτυπήσει τους ανθρώπους που τον χτυπούν τόσο καιρό"

"Εμείς ξέρουμε από πρώτο χέρι τι γίνεται. Υπάρχει στέλεχος της διοίκησης που μπήκε στα αποδυτήρια και έβριζε τον Ιβάιλο Πέτεφ μπροστά από τους παίκτες. Μπορούν τώρα αυτοί οι άνθρωποι να πάρουν απόφαση για τον οποιοδήποτε προπονητή; Επίσης τι πρόσφεραν στον Πέτεφ; Θέλετε να σας πω; Ήρθε και βρήκε τους παίκτες να κάνουν απεργία επειδή ήταν απλήρωτοι... Είναι τρεις μήνες στην Κύπρο με τους συνεργάτες τους και έπιασαν ένα μισθό"

"Δεν γίνεται ο αρχηγός του ποδοσφαιρικού τμήματος και ο τεχνικός διευθυντής να μην φεύγουν. Ποιός έχει ευθύνη για όλα αυτά; Λένε πως ο Πέτεφ ευθύνεται για όσα έγιναν στα αποδυτήρια. Ήταν ο Πέτεφ όταν ο Κανού έπαιζε ξύλο με τον Άρνασον στις Πλάτρες; Ήταν ο Πέτεφ όταν ο Καντέ πιανόταν με Κύπριο παίκτη; Ήταν ο Πέτεφ όταν ο Κανού μάλλωσε με τον Κατελάρη;"

"Ας μας απαντήσει η εφορία ποδοσφαίρου γιατί δεν αλλάζει ο τιμ μάνατζερ που υπάρχει απόφαση εδώ και τρεις μήνες να αλλάξει. Ζήτησε ο προπονητής να αλλάξει. Τους ρωτούμε γιατί δεν αλλάζει και λένε ότι δεν βρίσκουν άλλο τιμ μάνατζερ".