Άνετο... βήμα πρόκρισης η Ομόνοια

Η απώλεια του πρωταθλήματος δεν επηρέασε την Ομόνοια που κέρδισε την Παρασκευή την Pokka  AE Kαραβά με 3-0 σετ στον πρώτο προημιτελικό του Κυπέλλου ΟΠΑΠ Ανδρών Α Κατηγορίας.

Οι «πράσινοι» πάνε με σαφές προβάδισμα στον επαναληπτικό του «Σπύρος Κυπριανού» την ερχόμενη Δευτέρα με αποκλειστικό στόχο να σφραγίσουν την πρόκριση στα ημιτελικά. Η Pokka ΑΕ Καραβά θα το παλέψει με οδηγό την εμφάνιση του δεύτερου σετ. Η προσφυγική ομάδα επιζητεί νίκη με 3-0 ή 3-1 για να οδηγήσει την πρόκριση στο χρυσό σετ.

Άνετη η Ομόνοια απέναντι στην «κιτρινόμαυρη» ομάδα δεν δυσκολεύτηκε να πάρει το πρώτο σετ με 25-16 σε 25 λεπτά και να διαμορφώσει το 1-0. Ο Γιάννης Καλματζίδης έριξε στην εξάδα τον Αχιλλέα Πετρακκίδη που επέστρεψε από τον τραυματισμό του.

Η Pokka ΑΕ Καραβά είναι απρόβλεπτη ομάδα και το έδειξε στο δεύτερο σετ. Παίζοντας κατά διαστήματα εξαιρετικά δυσκόλεψε την Ομόνοια και οδήγησε το σετ στους έξτρα πόντους. Εκεί η Ομόνοια με σύμμαχο την εμπειρία και την κλάση της κέρδισε με 26-24 και ανάσανε με το 2-0 σετ.

Οι «πράσινοι» επανήλθαν στο τρίτο σετ το οποίο κέρδισαν άνετα με 25-14 και σφράγισαν την πρώτη νίκη.

ΟΜΟΝΟΙΑ(Γ. ΚΑΛΜΑΤΖΙΔΗΣ): Μπέγκρεϊ, Αχ. Πετρακκίδης, Αντωνιάδης, Σιντιμπέ,Φιλάρντι, Σ. Πετρακκίδης – Λίμπερο: Παπαχριστοδούλου. – Αλλαγές: Aλεξίου, Αχιλλέως.

PΟΚΚΑ ΑΕ ΚΑΡΑΒΑ (ΝΤ. ΛΕΤΣΙΕΦ): Παναγιωτίδης, Γκαρσία, Ράμμα,Καρακατσάνης, Χατζηφιλίππου, Καλαφάτης – Λίμπερο: Mιχαήλ. – Αλλαγές: Mπέτουτσκα.

Από ιστοσελίδα ΚΟΠΕ