ΑΥΤΟΣ είναι ο ενδιαφερόμενος επενδυτής (ΟΛΕΣ οι ΠΛΗΡΟΦΟΡΙΕΣ)

To kerkida.net εδώ και μέρες σας ενημέρωσε για την εκδήλωση ενδιαφέροντος στα δοικητικά της Ομόνοιας από άτομο που θέλει να επενδύσει στην ποδοσφαιρική ομάδα. Όπως σημειώσαμε σε νέο χθεσινό ρεπορτάζ ΗΔΗ ο συγκεκριμένος ενδιαφερόμενος μέσω των ανθρώπων του εκδήλωσε το ενδιαφέρον για να αναλάβει την Ομόνοια και ΠΟΛΥ ΣΥΝΤΟΜΑ θα σημειωθούν εξελίξεις. 

Δημοσίευμα 1 (27/3)

Δημοσίευμα 2 (29/3)

Η ιστοσελίδα μας αποκαλύπτει σήμερα πως ο επενδυτής που ενδιαφέρεται είναι ο κύριος Σταύρος Παπασταύρου. Πρόκειται για Κύπριο ο οποίος μετανάστευσε στις ΗΠΑ ξεκινώντας αρχικά σταδιοδρομία στον τομέα των κατασκευών. Το 1997, ίδρυσε την Money Source, μία εταιρεία από τους ταχύτερα αναπτυσσόμενους, ιδιωτικούς δανειολήπτες που έχουν άδεια σε εθνικό επίπεδο.

Σε κάθε περίπτωση τις επόμενες μέρες θα κριθεί αν τελικά ο κύριος Παπασταύρου και οι συνεργάτες του θα εμπλακούν στα διοικητικά εκδηλώνοντας και επίσημα το ενδιαφέρον τους με κατάθεση υποψηφιοτήτων ενόψει γενικής συνέλευσης.

Παράλληλα με τις τελικές κινήσεις της ομάδας Παπασταύρου θεωρείται δεδομένο πως ο Νίκος Κατσουρίδης σύντομα θα είναι έτοιμος να ανακοινώσει τον συνδυασμό του.

Το ΚΕΡΚΙΔΑ ΝΕΤ παρακολουθεί και ενημερώνεται και για όλες τις εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα σας κρατήσει ενήμερους.