Η ΝΤΡΟΠΗ της Ομόνοιας/Σε ένα χρόνο όσες ήττες έκανε σε 6+5 πρωταθλήματα!

Ο κατήφορος της Ομόνοιας συνεχίζεται χωρίς φρένο και η ήττα από το ΑΠΟΕΛ δεν έκανε εντύπωση σε κανένα. Το σκορ ήταν κάπως βαρύ αλλά όχι έκπληξη με βάση την εικόνα αποσύνθεσης που βγάζει εδώ και βδομάδες το τριφύλλι.

Ήταν η όγδοη συνεχόμενη ήττα και η 14η συνολικά στο φετινό πρωτάθλημα. Σημαδιακός αριθμός που προκαλεί θλίψη, αν γίνει σύγκριση με την μεγάλη Ομόνοια του παρελθόντος...

Από το 1974 μέχρι το 1979, η Ομόνοια πανηγύρισε έξι συνεχόμενα πρωταθλήματα. Τότε συνολικά σε έξι χρόνια είχε 14 ήττες, δηλαδή όσες έκανε φέτος!!

Πάμε τώρα και στο δεύτερο "στάδιο" με τα σερί πρωταθλήματα... Πέντε συνεχόμενα από το 1981 μέχρι το 1985. Σε εκείνα τα πέντε πρωταθλήματα η Ομόνοια δέχθηκε συνολικά 12 ήττες. Δηλαδή δυο λιγότερες από όσες έκανε μόνο φέτος σε μια σεζόν!

Τα ρεζιλίκια με την υπογραφή της σημερινής διοίκησης και του ρόστερ συνεχίζονται. Το ένα αρνητικό ρεκόρ διαδέχεται το άλλο και ο διασυρμός ενός τεράστιου συλλόγου στα χέρια - και στα πόδια - ανθρώπων που αποδείχθηκαν ανήμποροι να προσφέρουν, συνεχίζεται...