"Μας δίνει επιπλέον κίνητρο η παρουσία των οργανωμένων"

Μετά την επιτυχημένη πορεία στο πρωτάθλημα, όλοι στην γυναικεία ομάδα ποδοσφαίρου της ΟΜΟΝΟΙΑΣ προσδοκούν και σε ανάλογη συνέχεια στο θεσμό του κύπελλο. Η κληρωτίδα έφερε τις «πράσινες» αντιμέτωπες, στον πρώτο γύρο του θεσμού, με μια καλή ομάδα όπως η Λευκοθέα.

Η πρόκριση θα κριθεί σε νοκ-άουτ αγώνα που θα διεξαχθεί την ερχόμενη Κυριακή, 22 Απριλίου, στο στάδιο της Ολυμπιάς Λυμπιών και θα ξεκινήσει στις 11:00. Οι "πράσινες" τερμάτισαν μία θέση πιο πάνω από τη Λευκοθέα στο πρωτάθλημα, συγκεντρώνοντας δύο βαθμούς περισσότερους.

Ο προπονητής της ομάδας, Μάριος Μαυραδάς, ανέφερε στην επίσημη ιστοσελίδα της ΟΜΟΝΟΙΑΣ: «Ολοκληρώσαμε το πρωτάθλημα στην τέταρτη θέση της βαθμολογίας, η οποία θεωρείται αρκετά τιμητική, αν αναλογιστεί κάποιος πως ήταν η πρώτη χρονιά παρουσίας γυναικείου ποδοσφαιρικού τμήματος για την ΟΜΟΝΟΙΑ. Φυσικά, για να επιτευχθεί αυτός ο στόχος, χρειάστηκε αρκετή δουλειά από τις παίκτριες μας, αλλά και ένα σωστό πλάνο από την επιτροπή και τον Τιμ Μάνατζερ, Γιάννο Γιωρκάτζη, το οποίο τηρήθηκε με ευλάβεια και έφερε τα επιθυμητά αποτελέσματα. Σταδιακά αποκτήσαμε σταθερότητα και εξελισσόμασταν ομαδικά και ατομικά. Αυτή η διαφορά φάνηκε στον δεύτερο γύρο, καθώς είχαμε παρουσιαστεί σταθεροί και πετύχαμε το στόχο μας».

Για την κλήρωση του κυπέλλου ανέφερε: «Σταθήκαμε άτυχοι καθώς από τις εννέα ομάδες μόνο οι δύο θα ξεκινούσαν από τον πρώτο γύρο και ήμασταν μία από αυτές τις δύο. Επίσης η ομάδα που κληρωθήκαμε, όπως και η αντίπαλός μας σε περίπτωση που προκριθούμε, είναι καλές ομάδες, που μας δυσκόλεψαν στο πρωτάθλημα και είχαμε απώλειες. Ήδη δουλεύουμε με αφοσίωση και θέλουμε την πρόκριση. Υπάρχει καλή ψυχολογία στην ομάδα και θα θέλαμε πολύ να πάμε τουλάχιστον μέχρι το final four του κυπέλλου».

Ο Μάριος Μαυραδάς θέλησε να στείλει τις δικές του ευχαριστίες: «Θα ήθελα να πω ένα μεγάλο ευχαριστώ στις παίκτριες μου, στο προπονητικό τιμ και στην επιτροπή της ομάδας. Όλοι ανεξαιρέτως αξίζουν συγχαρητήρια, γιατί εφαρμόσουν με ακρίβεια το πλάνο που τέθηκε με στόχο σε βάθος τριών χρόνων να είμαστε ανάμεσα στους πρωταγωνιστές του γυναικείου ποδοσφαίρου. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον Τιμ Μάνατζερ, Γιάννη Γιωρκάτζη, που με επέλεξε να είμαι εδώ και θέλω να πω πως νιώθω περήφανος που είμαι μέλος αυτής της μεγάλης ομάδας που λέγεται ΟΜΟΝΟΙΑ. Για το τέλος αφήνω τον μεγάλο κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ, ο οποίος με την πάροδο του χρόνου αυξάνεται στα παιχνίδια μας. Ειδικά η παρουσία των οργανωμένων, μας βοηθά δίνοντας μας επιπλέον κίνητρο. Δεν είναι τυχαίο πως όποτε είχαμε αρκετό κόσμο στα παιχνίδια μας, πανηγυρίσαμε σημαντικές νίκες. Ελπίζω να τον έχουμε δίπλα μας και την Κυριακή και είμαι σίγουρος πως στο μέλλον αυτή η ομάδα θα φέρει πολλές επιτυχίες στο σωματείο».

Πρώτος Γύρος
ΟΜΟΝΟΙΑ - Λευκοθέα

Προημιτελική φάση
Απόλλων Λυμπιών – Barcelona F.A.
Πάφια – Apollon Ladies
ΘΟΪ – Champions Ύψωνα
ΟΜΟΝΟΙΑ ή Λευκοθέα - Χρυσομηλιά Αγ. Αμβροσίου Κερύνειας