ΛΩΡΗΣ για Θύρα 9: "Να παν να ρωτήσουν τους υπαλλήλους & ποδοσφαιριστές που είναι απλήρωτοι"

Στον Astra 92.8 μίλησε ο Λώρης Κυριάκου, οποίος περιμένει να κατατεθεί πρόταση από διαφορετικό συνδυασμό. Παράλληλα ο επικεφαλής του συνδυασμού Παπασταύρου διέψευσε τον ισχυρισμό πως υπάρχουν χρήματα στον σύλλογο.

Αναλυτικά οι τοποθετήσεις

**Ο συνδυασμός έχει ολοκληρωθεί. Απο βδομάδας θα ανακοινωθούν και τα ονόματα. Όταν θα υποβάλλουμε τις υποψηφιότητες μας

**Θέλω να ρωτήσω την Θύρα 9. Υπάρχει πρόταση; Εμείς έχουμε μια πρόταση, έχουμε πάει στην Λευκωσία, στην Λεμεσό. στην Λάρνακα. Ενημερώνουμε τα μέλη και τους φίλους της Ομόνοιας ούτως ώστε ο καθένας να σχηματίσει μια άποψη

**Εγω παρακαλώ τον οποιονδήποτε να φέρει μια πρόταση. Αυτή είναι η μοναδική πρόταση που υπάρχει. Καλοδεχούμενη η κρητική αλλά δεν είναι η λύση.

**Εγώ περιμένω να κατατεθεί μια ολοκληρωμένη πρόταση από άλλον συνδυασμό. Εαν η πρόταση που κατατεθεί είναι καλύτερη από την δική μας εγώ δηλώνω πως θα είμαι ο πρώτος που θα την υποστηρίξω. Γιατί; Επειδή είμαι Ομονοιάτης και δεν με ενδιαφέρει από ποιον προέρχεται.

**Να μας πουν που είναι τα χρήματα. Ας πάν να ρωτήσουν τους υπαλλήλους εκεί στα γραφεία πόσο καιρό έχουν να πληρωθούν. Ας παν να ρωτήσουν τους ποδοσφαιριστές που τέλος του μήνα, και αν δεν πληρωθούν θα μείνουν ελεύθεροι. Και το ελεύθεροι τι σημαίνει; Σημαίνει πηγαίνω στην UEFA και διεκδικούν ολόκληρο το συμβόλαιο. Ας μας πουν που είναι τα λεφτά.