Παρέμβαση- "Απλήρωτοι παίκτες & υπάλληλοι από το ΔΣ στο συνδυασμό Λώρη"

Παρέμβαση στον Αστρα FM 92.8 έκανε ο Αδάμος Ευσταθίου, Γενικός Συντονιστής της Θύρας 9 θέλοντας να απαντήσει στα ερωτήματα που έθεσε ο Λώρης Κυριάκου

Αναλυτικά οι σημαντικότερες τοποθετήσεις

**Εκβιαστικά διλήμματα του τύπου να μας πει η Θύρα 9 πως θα πληρωθούν οι υπαλλήλοι, πως θα πληρωθούν οι παίκτες. Ναι η πρόταση που θα έρθει θα είναι βιώσιμη. Θα πληρωθούν οι παίκτες και θα περάσουμε τα κριτήρια.

**Την επόμενη βδομάδα θα κατατεθεί η πρόταση. Το πρόβλημα μας με τον κ. Παπασταύρου δεν είναι μόνο ότι δεν ανήκει στον χώρο της Ομόνοιας αλλά του δίνουμε το δικαίωμα ανα πάσα στιγμή να πουλήσει την Ομόνοια.

**Οταν θα θέλει να την πουλήσει, θα μπορεί το σωματείο να αγοράσει πίσω την ομάδα με τα λεφτά που έδωσε ο αγοραστής; Θα έχει τα 10 εκατομμύρια το σωματείο να την πάρει πίσω; Σε καμιά περίπτωση. Αυτή την στιγμή την βγάζουμε στο παζάρι την ομάδα.

**Δεν υπάρχει συμφωνία στο πλήρες κείμενο. Πάμε στις εκδηλώσεις και βλέπουμε 4 slideshow. Θέλουμε να διαβάσουμε τα μικρά γράμματα.

**Απευθύνομαι στον κ.Λώρη. Οταν βγαίνεις στο ράδιο και ρωτάς πως θα πληρωθούν οι υπάλληλοι και οι παίκτες, οι οποίοι είναι απλήρωτοι από το ΔΣ, δεν μπορείς να κατεβάζεις στον δικό σου συνδυασμό άτομα που είναι μέσα. Αρα την ερώτηση μην την απευθύνει στην Θύρα 9 αλλά στα άτομα του συνδυασμού του.