ΘΥΡΑ 9: "Θα κάνουμε τα πάντα να είναι έτοιμος ο συνδυασμός/Όχι στο κλίμα τρομοκρατίας"

Ανακοίνωση από το οργανωμένο σύνολο των οπαδών της Ομόνοιας και την διαβεβαίωση πως θα κάνουν τα πάντα ώστε μέχρι αύριο θα είναι έτοιμος ο συνδυασμός.

Αναλυτικά

Μέσα στο κλίμα τρομοκρατίας που δημιουργείται απέναντι σε όποιο τολμά να μιλήσει, εμείς στεκόμαστε όρθιοι και συνεχίζουμε.

Έχουμε χρέος να μιλήσουμε για εμάς, για την ιστορία αυτού του σωματείου αλλά και για όσους δεν μπορούν να μιλήσουν.

Έχουμε χρέος να γίνουμε η φωνή εκείνου του κόσμου που δεν μπορεί να μιλήσει ενάντια σε μια κλίκα ανθρώπων που εξουσιάζουν ζωές και ιδανικά, έχουμε χρέος να γίνουμε η φωνή εκείνων των αγνών ΟΜΟΝΟΙΑτων που στα κρυφά μας στέλνουν μηνύματα συμπαράστασης.

Αυτούς τους ανθρώπους εκπροσωπούμε, που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι αυτοί που τόσα χρόνια τους πουλούσαν ιδανικά και ιδεολογία σήμερα πλασάρουν αυτό το έκτρωμα, που δεν μπορούν να πιστέψουν το πόσο ξεγελάστηκαν από κάποιους και τέλος που δεν μπορούν να πιστέψουν ότι ο περήφανος κόσμος της ομάδας μας θαμπώνεται από μερικά εκατομμύρια.

Για αυτούς λοιπόν θα παλέψουμε μέχρι τέλους και θα κάνουμε τα πάντα μέχρι αύριο να είναι έτοιμος ο συνδυασμός συνεργασίας με όσους θέλουν, αντέχουν και το κυριότερο μπορούν να μιλήσουν και να βγουν μπροστά.

Με τα καθαρά μας χέρια και με το μέτωπο μας να βλέπει προς τον ήλιο στέλνουμε αγωνιστικούς χαιρετισμούς σε όσους δεν αλλοιώνονται και δεν αλλάζουν.