"Αποφασιστικότητα και... έκτος παίκτης!"

Η Ομόνοια/Αραράτ αναφέρεται στον 2ο αγώνα για την τελική φάση του πρωταθλήματος Φούτσαλ απέναντι στον ΑΠΟΕΛ και καλεί τους φιλάθλους της να στηρίξουν την ομάδα ώστε να φτάσει στην ισοφάριση της σειράς.

"Αποφασιστικότητα επικρατεί στην ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, ενόψει του 2ου αγώνα για την τελική φάση πρωταθλήματος απέναντι στον ΑΠΟΕΛ. Οι "πράσινοι" θα επιδιώξουν την πρώτη τους νίκη στην τελική φάση, για να ισοφαρίσουν τη σειρά σε 1-1.

Ο αγώνας θα διεξαχθεί την Πέμπτη, 26 Απριλίου, στο στάδιο "Ελευθερία" και θα ξεκινήσει στις 19:00.

Τεχνική ηγεσία και ποδοσφαιριστές αξιολόγησαν τον πρώτο αγώνα που έγινε στο "Λευκόθεο" και με τη δουλειά στις προπονήσεις φιλοδοξούν να παρουσιαστούν κατά πολύ καλύτεροι, ώστε να υλοποιήσουν τον στόχο τους. Στα θετικά για την ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ, είναι η επιστροφή του Κωνσταντίνου Ανδρέου, ο οποίος δεν αγωνίστηκε στο προηγούμενο παιχνίδι καθώς ήταν τιμωρημένος.

Το πρόγραμμα της τελικής φάσης:

1ος αγώνας: ΑΠΟΕΛ - ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ 11-5
2ος αγώνας: Πέμπτη, 26 Απριλίου, 19:00, Στάδιο Ελευθερία | ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ - ΑΠΟΕΛ
3ος αγώνας: Πέμπτη, 03 Μαϊου, 19:00, Λευκόθεο | ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ
4ος αγώνας (αν χρειαστεί): Πέμπτη, 10 Μαϊου, 19:00, Στάδιο Ελευθερία | ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ - ΑΠΟΕΛ
5ος αγώνας (αν χρειαστεί): Πέμπτη, 17 Μαϊου, 19:00, Λευκόθεο | ΑΠΟΕΛ – ΟΜΟΝΟΙΑ/ΑΡΑΡΑΤ

Το Τμήμα Φούτσαλ απευθύνει κάλεσμα στον κόσμο της ΟΜΟΝΟΙΑΣ για μαζικό παρών στο στάδιο "Ελευθερία" και στο πλαίσιο της αθλητοπρέπειας να αποτελέσουν τον έκτο παίκτη της ομάδας μας. Εισιτήρια στα ταμεία του σταδίου. Εισφορά εισόδου: 5 ευρώ"