"Προκρίνεται" η κίνηση... για Αραούχο

Από την φετινή πορεία της Ομόνοιας αυτά που ξεχώρισαν ήταν κυρίως τα αρνητικά. Ακόμα και τα θετικά, όπως ο Ματ ή η συμβολή του τριφυλλιού στην Εθνική Ομάδα, επισκιάζονται από την τραγική εικόνα που έβγαινε στον αγωνιστικό χώρο.

Επομένως μετά το αποτέλεσμα της καταστατικής συνέλευσης στην Ομόνοια θα… ξηλώσουν και θα… ξαναχτίσουν την ομάδα. 

Ο Ανχέλ Γκόμες περιμένοντας το αποτέλεσμα της συνέλευσης θα τρέξει προκειμένου να καταρτιστεί αγωνιστικά η ομάδα και να ριχτεί στην μάχη του πρωταθλήματος.    

Από το υπάρχων ρόστερ θα φύγουν αρκετοί ποδοσφαιριστές και θα έρθουν άλλοι τόσοι. Κάποιοι όμως θα παραμείνουν σ΄αυτό, στην πλειοψηφία τους Κύπριοι αλλά και ξένοι. Ένας από τους ξένους λοιπόν που δεν διατηρούν συμβόλαιο με τους πράσινους είναι ο Τζαϊλσον. Ο Βραζιλιάνος ακραίος μπακ ήταν από τους ποδοσφαιριστές που ήρθαν στην Κύπρο το περασμένο καλοκαίρι και πραγματοποίησαν σχετικά μια καλή χρονιά. 

Να φύγει ή να μείνει;

Πριν λίγες μέρες αποχώρησε για την πατρίδα του (ΚΛΙΚ ΕΔΩ) και μέσω insta story άφησε… ανοικτό το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο Ηλίας Πούλλος (ΚΛΙΚ ΕΔΩ). Το σίγουρο είναι ότι ο Γκόμες θα δει τους ποδοσφαιριστές του περσινού ρόστερ και ανάλογα με τα συμβόλαια, την απόδοση, θα αποφασίσει.

Πάντως για τον Αραούχο έχει σχηματίσει θετική άποψη ο Ισπανός αλλά και στην πράσινη διοίκηση ο ποδοσφαιριστής έχει αρκετές συμπάθειες.

Αν η Ομόνοια πληρώσει την Τοντέλα με το συμφωνημένο ποσό τότε ο Βραζιλιάνος θα είναι και του χρόνου στο "Ηλίας Πούλλος".

**Θυμίζουμε πως ο Βραζιλιάνος μπακ ΔΕΝ ανήκει στην Ομόνοια αφού αγωνίζεται με την μορφή δανεισμού από την Τοντέλα. Το τριφύλλι έχει το δικαίωμα να αποκτήσει τον ποδοσφαιριστή αφού υπάρχει σχετική οψιόν.