Η... ακτινογραφία των νέων

Το απόγευμα της Παρασκευής (23/01) η Ομόνοια επικράτησε της ΕΝΠ με 2-0 σε φιλική αναμέτρηση που διεξήχθη στο "Τάσος Μάρκου". Όπως ήταν αναμενόμενο, τα βλέμματα στράφηκαν γύρω από τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα των "πράσινων", Ρουνιέ και Γκουλόν.

Η ιστοσελίδα μας www.kerkida.net ήταν στο "Τάσος Μάρκου" και καταγράφει τις πρώτες εικόνες που έδειξαν οι δύο νέοι ποδοσφαιριστές...

Ο Ρουνιέ...

Έπαιξε απλά, αποφεύγοντας να ρισκάρει. Όσες φορές πιέστηκε γύρισε με ασφάλεια την μπάλα προς τα πίσω. Στον αέρα κόντραρε τον ικανό Μπούντιμιρ ενώ με την μπάλα στα πόδια δεν δοκίμασε να φτιάξει παιχνίδι, προτιμώντας τις σίγουρες και κοντινές πάσες. Λόγω των συνθηκών του αγώνα, δεν δοκιμάστηκε στο θέμα της ταχύτητας για να διαφανεί το επίπεδό του σε αυτό τον τομέα. Γενικότερα κρίνεται θετικό το τεστ, αφού έδειξε ικανοποιητικό βαθμό ετοιμότητας.

Ο Γκουλόν...

Έδειξε ότι θα χρειαστεί περισσότερο χρόνο για να είναι έτοιμος. Λόγω και του κορμιού του, παρουσιάστηκε βαρύς και δεν είχε τα απαιτούμενα τρεξίματα. Δεν έχασε μονομαχία στον αέρα ενώ όσες φορές είχε την μπάλα στα πόδια χρησιμοποίησε σωστά το σώμα του και την προστάτεψε, ολοκληρώνοντας σχεδόν αλάνθαστος.