Οι δοκιμές του κόουτς

Στο φιλικό της Παρασκευής με αντίπαλο την Ένωση, ο Κώστας Καϊάφας είχε την ευκαιρία να δοκιμάσει διάφορα σχήματα και να φανερώσει τις σκέψεις του ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Ο αντίπαλος αν και ήταν ομάδα Β’ Κατηγορίας, ήταν ανταγωνιστικός και αυτό επέτρεψε στον Κύπριο τεχνικό να δει τις δοκιμές του, σαν σε συνθήκες επίσημου αγώνα.

Στο αρχικό σχήμα ο Καϊάφας επέλεξε τους Μορέιρα στον «άσο», δεξί μπακ τον Λομπιανίτζε, αριστερό μπακ τον Μαργκάσα και κεντρικό αμυντικό δίδυμο τους Ρουνιέ και Λεάντρο. Αμυντικά χαφ του Ρόντρι και Οικονομίδη, δεξί χαφ τον Ράμος, αριστερό χαφ τον Κιρμ, σε πιο ελεύθερο ρόλο τον Σκέμπρι και στην κορυφή της επίθεσης τον Ποτέ.

Στην διάρκεια του πρώτου μέρους είχαμε εσωτερικές αλλαγές μεσοεπιθετικά, Κιρμ και Ράμος άλλαζαν πτέρυγες ενώ στην συνέχεια ο Σκέμπρι πέρασε αριστερά (θέση στην οποία είχε την μοναδική του κλασική ευκαιρία στο παιχνίδι), με τον Κιρμ να παίζει πίσω από τον Ποτέ.

Το δεύτερο μέρος ξεκίνησε με τον Γιωργαλλίδη στον «άσο», δεξιά ήταν ο Κυριάκου, αριστερά ο Παναγιώτου και κεντρικό αμυντικό δίδυμο οι Ρουνιέ και Λομπιανίτζε. Αμυντικά χαφ οι Μαργκάσα και Ρόντρι, δεξί χαφ ο Ράμος, αριστερό χαφ ο Φοφανά, ο Σκέμπρι σε πιο ελεύθερο ρόλο και ο Γκαρσία στην κορυφή της επίθεσης.

Σταδιακά έγιναν και οι υπόλοιπες αλλαγές, με τον Κονομή και τον Μουλαζίμη να γίνονται το κεντρικό αμυντικό δίδυμο, τον Γκουλόν να παίζει αμυντικό χαφ πλάι στον Σαμμούτη και τον Ρουσιά να παίζει στην κορυφή, με τον Γκαρσία να κινείται λίγο πιο πίσω.