Για πρώτη φορά...

Mε ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ομόνοιας ενημερώνει τον κόσμο της ομάδας πως από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ποδοσφαιρικής ομάδας, με αντίπαλο τη Δόξα την Κυριακή (01/02), θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου των εισόδων του σταδίου ΓΣΠ.

Αναλυτικά:

Tο Σωματείο μας ενημερώνει τον κόσμο του πως από τον επόμενο εντός έδρας αγώνα της ποδοσφαιρικής μας ομάδας, με αντίπαλο τη Δόξα την Κυριακή (01/02), θα τεθεί σε πλήρη λειτουργία το αυτόματο ηλεκτρονικό σύστημα ελέγχου των εισόδων του σταδίου ΓΣΠ. 

Το συγκεκριμένο σύστημα είναι πλήρως αυτοματοποιημένο και συνεπώς κανείς φίλαθλος δεν θα μπορεί να εισέλθει στο στάδιο χωρίς επικυρωμένο εισιτήριο αγώνα ή εισιτήριο διαρκείας. 

Υπάρχει το ενδεχόμενο να παρουσιαστεί πρόβλημα στην αναγνώριση ορισμένων εισιτηρίων διαρκείας, γι'' αυτό και το Σωματείο μας έχει διευθετήσει όπως τεθεί σε λειτουργία συνεργείο επανέκδοσης καρτών εισιτηρίων διαρκείας, το οποίο θα βρίσκεται στα Δυτικά ταμεία του σταδίου. 

Παρακαλείται ο κόσμος της ομάδας μας όπως προσέλθει έγκαιρα στο στάδιο για τον Κυριακάτικο αγώνα που αρχίζει στις 16:00, για αποφυγή της οποιασδήποτε ταλαιπωρίας.  ​