"Αν χρειαστεί πεθαίνω στο γήπεδο για την Ομόνοια" (βίντεο)

Στην επίσημη ιστοσελίδα της Ομόνοιας μίλησε ο Χοσέ Μορέιρα, αναφορικά με τον Κυριακάτικο αγώνα με τη Δόξα, αλλά και με την ευρύτερη παρουσία του στην ομάδα...

Χαρακτήρισε δύσκολο τον αγώνα με αντίπαλο τη Δόξα, τόνισε την έντονη επιθυμία όλων για νικηφόρο αποτέλεσμα και επεσήμανε πως για να έρθουν οι τρεις βαθμοί θα χρειαστεί εμφάνιση ανάλογη με τα τελευταία παιχνίδια, αλλά και η βοήθεια του κόσμου.

Ακολούθως, υπογράμμισε πως οι ποδοσφαιριστές που είναι στο δυναμικό της Ομόνοιας θέλουν να τιμούν τη φανέλα της και επεσήμανε πως όλοι μαζί θα παλέψουν για να δώσουν στην ομάδα αυτό που της αξίζει.

Χαρακτηριστική η ατάκα του πως "εάν χρειαστεί να πεθάνω για την Ομόνοια στο γήπεδο, θα το κάνω".

Παράλληλα, κάλεσε τους οπαδούς της ομάδας να πάνε στο γήπεδο την Κυριακή, σημειώνοντας πως για τους ποδοσφαιριστές είναι πολύ σημαντικό να νιώθουν την αγάπη του κόσμου στο γήπεδο, διαβεβαιώνοντάς τους παράλληλα πως οι ποδοσφαιριστές θα τα δώσουν όλα για να χαρίσουν στην οικογένεια της Ομόνοιας ένα ευχάριστο απόγευμα.

Κλείνοντας, ο Μορέιρα ανέφερε πως καλύτερή του στιγμή στην Κύπρο ήταν όταν υπέγραψε συμβόλαιο στο "τριφύλλι" και άρχισε να νιώθει την αγάπη του κόσμου του.

Ακόμη, εξήγησε πως χειρότερη στιγμή για τον ίδιο είναι όταν δέχεται κάποιο γκολ, τονίζοντας πως όταν αυτό συμβαίνει βρίσκει τη δύναμη για να έχει καλή απόδοση και να βοηθήσει την ομάδα με τις αποκρούσεις του.