Συνεργασία με το HOPE FOR CHILDREN

Με ανακοίνωσή της, η διοίκηση της Ομόνοιας αναφέρει ότι έχει ξεκινήσει συνεργασία με τον Οργανισμό “Hope For Children” και ως πρώτη ενέργεια, στον αγώνα με τη Δόξα, με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσει στον χώρο των VIP Boxes, παιδιά που εντάσσονται στο πρόγραμμα του Οργανισμού.

Αναλυτικά:

Το Σωματείο μας, στα πλαίσια της προσφοράς του στην κοινωνία, έχει ξεκινήσει συνεργασία με τον Οργανισμό “Hope For Children” και ως πρώτη ενέργεια, στον αγώνα με τη Δόξα, με μεγάλη χαρά θα φιλοξενήσει στον χώρο των VIP Boxes, παιδιά που εντάσσονται στο πρόγραμμα του Οργανισμού.

Η ΟΜΟΝΟΙΑ είναι πλήρως ευαισθητοποιημένη σε τέτοιου είδους ανθρωπιστικά ζητήματα και μέσα από τη συνεργασία της με το “Hope For Children”, επιδιώκει την προώθηση σωστών μηνυμάτων για την αλληλεγγύη που πρέπει να υπάρχει μεταξύ των συνανθρώπων μας.

Το Σωματείο μας, μέσω αυτής της συνεργασίας, θα επιδιώξει να ενισχύσει την αξιέπαινη προσπάθεια που καταβάλει το “Hope For Children”, συμβάλλοντας με αυτόν τον τρόπο στο δύσκολο και ιερό έργο που έχει αναλάβει ο Οργανισμός.

Το όραμα του “Hope For Children” είναι να συνδράμει στην προστασία και την προώθηση των δικαιωμάτων του παιδιού και να υποστηρίξει την ενεργό συμμετοχή των νέων στην κοινωνία.

To HFC προασπίζει και προστατεύει τα δικαιώματα των παιδιών τα οποία βασίζονται στις αρχές της Σύμβασης των Ηνωμένων Εθνών για τα δικαιώματα του Παιδιού και του δικαίου της Ευρωπαικής Ένωσης. Οι πόρτες του HFC είναι ανοιχτές σε όλα τα παιδιά ανεξαρτήτως θρησκεύματος, κουλτούρας ή άλλου υπόβαθρου.

Ο Οργανισμός στοχεύει, επίσης, στη βελτίωση της ποιότητας ζωής τωνμη κοινωνικά προνομοιούχων παιδιών, όπως των αιτητών ασύλου, προσφύγων και παιδιών σε εμπόλεμες περιοχές. Μέσω της εκπαίδευσης και της κοινωνικής επιστράτευσης, το HFC εργάζεται για να ευαισθητοποιήσει και να προβάλει το σεβασμό μεταξύ όλων των πολιτισμών, των θρησκειών και της ποικιλομορφίας της κάθε κοινωνίας.