“Από τα καλύτερα γκολ μου” (Ο Φοφανά στο kerkida.net)

Στην ιστοσελίδα μας www.kerkida.net μίλησε ο... χρυσός σκόρερ της Ομόνοιας στο σημερινό ισόπαλο παιχνίδι με το ΑΠΟΕΛ, Γκαουσού Φοφανά.

Αναλυτικά:

Έπαιξες λιγότερο από μισή ώρα όμως αυτό ήταν αρκετό για να απειλήσεις με ένα σουτ στο δοκάρι και για να πετύχεις ένα όμορφο γκολ…. Πιστεύεις ότι ήταν δίκαιο το 1-1;

"Όντως νιώθω πολύ χαρούμενος που σκόραρα, βοήθησα την ομάδα μου να ισοφαρίσει και να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα. Το πρώτο ημίχρονο τα πράγματα ήταν δύσκολα για μας, και δεχθήκαμε ένα εύκολο γκολ. Αντίθετα στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαμε με περισσότερο πάθος και φρεσκάδα στο παιχνίδι, γιατί ο προπονητής μας είπε πως μπορούμε να παίξουμε καλύτερα αν το απολαύσουμε. Πιστεύω πως δικαιούμασταν κι άλλο γκολ, όμως το αποτέλεσμα είναι καλό γιατί το ματς ήταν δύσκολο και για τις δύο ομάδες."

Πως θα χαρακτήριζες το γκολ σου..

"Ήταν σίγουρα ένα από τα καλύτερα που πέτυχα σε ντέρμπι…"

Για τον κόσμο της Ομόνοιας…

"Ήταν εκπληκτικοί σήμερα όπως είναι πάντα, και για αυτό θέλω να πω στον κόσμο πως μας δίνει μεγάλη δύναμη όταν έρχεται. Τους θέλουμε δίπλα μας και στα υπόλοιπα ματς. Εμείς τους υποσχόμαστε πως θα δίνουμε όλες τις δυνάμεις μας."

Για την επόμενη αναμέτρηση με την ΑΕΚ…

"Πολύ δύσκολο ματς. Είναι η σειρά των playoff, κανείς δεν θέλει να χάσει βαθμούς και πρέπει να είμαστε συνεχώς συγκεντρωμένοι."